Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Kawat Panyambung Panyambung Series
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Kawat Panyambung Panyambung Series

Kategori produk tina Kawat Panyambung Panyambung Series, kami pabrik husus ti Cina, Konektor Panyambung Kawat, Kawat Abah suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Pcb Kabel Pikeun Panyambung Dewan R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Tambih deui

1.25mm Kawat Pikeun Panyambung Dewan

Tambih deui

2.0mm Kawat Pikeun Panyambung Dewan

Tambih deui

2,5 Panyambung Ka Kabél

Tambih deui

Kabel Panyambung Ka Kabébar anu sanés

1.ANTENK Kabel ka panyambungna Dewan tiasa dibébaskeun dina sababaraha ukuran sareng ukuran anu ditujukan pikeun dianggo dina sababaraha aplikasi. Konektor ieu masihan kakuatan sareng sinyal nganggo gaya awak anu béda, pilihan henteuna, sareng garis tengah. Pikeun milarian kawat kana papan anu diperyogikeun, klik dina bagian anu luyu di handap.

Produk Produk kami lega dianggo dina peralatan éléktronik, sapertos monitor, alat elektronik, motherboard komputer, switchboards program-control, LED, kaméra digital, pamuter MP4, rupa-rupa disk gudang anu dicabut, telepon tanpa kabel, telepon walkie, telepon sélulér , alat rumah tangga digital sareng kaulinan éléktronik, karéta gancang, penerbangan, stasiun komunikasi, Militer sareng saterasna


Antenk Kawat Pikeun Board panyambungna Bulan:

Kakuatan Kawat Kawat
Kawat Kawat pikeun IDC
Kabel Kunci Ngonci
Kaasih Kawat ka Board
Kabel Jambul Rupa ka Dewan


Kawat Panyambung Konpormasi Déwan
Katerangan
Konektor kabel ka papan dipaké pikeun nyambungkeun sirkuit circuit dicétak (PCB) ku cara nyambungkeun panyambungna kawat kana kabel.

Spésifikasi
Spésifikasi kanggo kawat ka konektor dewan kalebet ieu.
Sudut asupna kawat - Aya tilu gaya sudut lebar kawat: nangtung, sudut katuhu, sareng handap-Éntri.
Ukuran kawat - Ukuran kawat biasana diukur dina dawai kawat Amérika (AWG), standar kanggo ukuran konduktor kawat non ferrous. Istilah "gauge" ngarujuk kana diaméter kawat. Nu leuwih luhur nomer cukur, beuki leutik diaméterna sareng langkung ipis tina kawat.
Sirkuit atanapi posisi - Kalayan panyambungna ka panyambung dewan, jumlah sirkuit atanapi posisi sakitar antara 1 dugi ka 120.
Jarak Jarak atanapi Pusat - Jarak atanapi Jarak tengah diukur dina milimeter (mm) atanapi inci.
Kunci kanggo gaya kawin - Aya tilu gaya konci konci-kawin: positip, gesekan, sareng tanjakan gesekan.
Maksimum maksimal - Kapasitas parantos maksimum atanapi ayeuna diukur dina amperes (A) sareng kisaran ti 1.0 A dugi ka 50. A.

Métode Kalapasan
Krim nyaéta komprési fisik kawat kontak sakitar konduktor pikeun ngadamel sambungan listrik sareng mékanis. Nyambung sambungan pamindahan insulasi (IDC) ngaliwat insulasi kabel supados sambungan. Pilihan kanggo metode mandap ogé kalebet clamp kandang, skru, tab, sareng cangkir anu langkung énggal.

Gaya PCB Ningkatkeun
Kalayan kawat ka panyambungna dewan, aya opat pilihan pikeun PCB ningkatna.
Ngaliwatan téknologi liang (THT) dipasang komponén dina PCB ku cara ngalebetkeun komponén ngaluarkeun liang dina papan teras nempatkeun soldat dina tempat anu sisi sabalikna ti dewan.
Téknologi permukaan permukaan (SMT) nambihan komponén pikeun PCB ku komponén soldering ngawujud atanapi terminal kanggo permukaan dewan. Komponén SMT ngagaduhan tempat anu datar anu dipasékeun ka pad datar dina PCB. Ilaharna, pad PCB dilapis ku formulasi kawas témpél péstol na fluks.
Pencét-pas sareng papan gaya kompresi pikeun panyambungna dewan ogé biasa dipayun.Wire ka Inpormasi Panyambung Board

Standar
Konektor kabel ka papan mawa persetujuan ti sababaraha organisasi nasional sareng internasional. Di Amérika Kalér, aranjeunna sering nanggung tanda tina Underwriters Laboratories (UL) sareng / atanapi Asosiasi Standar Kanada (CSA).
Konektor kabel ka papan panyambung pikeun pasar Éropa kedah sasuai sareng Watesan Bahan-bahan Berbahaya (RoHS) sareng arahan Ruang Listrik sareng Éléktronik (WEEE) tina Uni Éropa (EU). Konektor kabel ka papan anu saluyu sareng sarat anu sanésna ogé sayogi.
BS 9526 N0001 - Spésifikasi panyambungna sambungan listrik kana ujung multi kontak.

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan