Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Panyambung D-Sub anti cai & Seri adaptor D-SUB > Konektor Vertical Gunung D-Sub Panyekel
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Konektor Vertical Gunung D-Sub Panyekel

Kategori produk tina Konektor Vertical Gunung D-Sub Panyekel, kami pabrik husus ti Cina, Standar Densitas, Konektor Vertical Gunung D-Sub Panyekel suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Panyambung Vertical Dustin Luhureun Gunung D-Sub Panyambung R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Konektor Vertical Gunung D-Sub Panyekel suppliers


sistem D-sub anti cai anu dipeunteun IP67. Konektor panyambung panel ieu sayogi dina cup solder ogé sudut tepat sareng jinis Gunung PCB nangtung. Alat konektor kabel-kabel kalebet konektor, anu gaduh kontak sacangkung. Konektor ieu sayogi dina 9-, 15-, sareng 25-posisi dina kepadatan standar sareng 15-, 26-, sareng 44-posisi dina kapadetan anu luhur. Ukuran kawat anu disarankeun pikeun konektor cup solder nyaéta 22 AWG ka 26 AWG.

Panel-gunung waterproof D-subs ieu dirancang pikeun aplikasi gunung pungkur dina panél anu dugi ka 2,0 mm kandel. Aranjeunna datangna sareng dua sét jackscrews. Hiji set jackscrew panjangna 5 mm kanggo ketebalan panémbong dugi 1,2 mm, sareng anu sanésna 6 mm panjangna ketebalan panémbong tina 1,2 mm dugi 2,0 mm.

Alat kabel Gunung D-sub konektor disampirkeun ku backshell, segel, jempol, sareng konektor cup. Éta ogé gampang dipasang. Cukup paskeun kabelna kana bérésna, nungtungan kawat ka kontak anu ngagégér, sareng teraskeun anu nutkeun kabel dina pungkur anu dipasang. Backshell bakal ngégél rangkaean kabel khusus sababaraha gumantung kana count posisi konektor. Taroskeun datasheet kanggo kisaran diameter kabel khusus.


Spésifikasi

Rating jaman ayeuna

Standar D-sub: 5 A

Kapadhetan Hi-D: 2 A

Tegangan tegangan: ≥ AC 500 V / 1 menit

Rintangan insulasi: ≥ 500 MΩ @ DC 500 V

Rintangan kontak: ≤ 20 mΩ


Bahan

Kenalan: tambaga alloy, dilapis emas

Awak panyambung: nilon 9T atanapi PBT, UL Diakui

Kerang: baja, dilapisan nikel


Panerapan

Camcorder DV

DV VTR

Sistem panyuntingan liniis

Broadcast monitor

Dek Betacam


Panyambung d-sub antenk kalis air kaasup


Panel Gunung Panyambung-anti Panyambung D-Sub:
Bukti Cai D-Sub, Densitas Standar, Jalu, Panel Gunung
Buktina Cai D-Sub, Densitas Standar, Awéwé, Panel Gunung
Bukti Cai D-Sub, Densitas Standar, Awéwé, Gunung PCB
Cangkas solder waterproof, dicap & kontak contact D-sub waterproof
cup solder, kontak machined D-sub waterproof

Konektor Dapur Sub Waterproof D-Sub
Power Combo + Sambungkeun D-Sub Panyambung, Gunung Vertical, Jenis Plum,

sudut katuhu D-sub waterproof
IP67 dipeunteun kakuatan Kombo D-sub anti cai

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan