Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Panyambung Sambung USB > USB kabel
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

USB kabel

Kategori produk tina USB kabel, kami pabrik husus ti Cina, 5P Ngaliwatan Tipe Hole, USB Ngaliwatan Hole Type suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina MICRO USB Straddle B Tipe R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina USB kabel suppliers

Stop kontak USB Type-C kami anu terakhir nawiskeun panyalindungan percikan pilihan (tingkat IPX4) sareng rohangan desain dewan circuit anu berharga.

Soket USB Tipe-C kami pang anyarna ngajagaan alat dina lingkungan anu atos. Cai mibanda pagelaran kalis air IPX8 anu ngarah di industri jeung nyayogikeun standar IEC60529.

Produsén Cina sareng panyadia 5P Ngaliwatan Hole Type, USB Liwat Hole Type, sareng urang ngahususkeun dina MICRO USB Straddle B Type,, jsb.

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan