Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Panyambung D-Sub anti cai & Seri adaptor D-SUB
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Panyambung D-Sub anti cai & Seri adaptor D-SUB

Kategori produk tina Panyambung D-Sub anti cai & Seri adaptor D-SUB, kami pabrik husus ti Cina, Solder Piala Air Panyambung D-Sub Panyambung, Konektor Dukungan Panyambung D-Sub Dustin suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Nyambung Panyambung D-Sub anti cai R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Tambih deui

Solder Piala Air Panyambung D-Sub Panyambung

Tambih deui

Konektor Vertical Gunung D-Sub Panyekel

Tambih deui

Angle D-sub Konektor IP66 IP67 Dipasang

Tambih deui

D-Sub Babad Gender Chayer Backshell & Hoods

Nyambungkeun IP66 / IP67 panyambung d-sub anti-Dirancang pikeun IP Performance

ANTENK parantos ngembangkeun konektor d-sub IP66 / IP67 anti banyu anu ngamangpaatkeun téknologi kedap propriétasi, anu ngajaga ukuran fisik sareng tapak suku anu sami salaku produk d-sub standar.

Baris Antenk tina panyambung d-sub Waterproof ngagunakeun téknologi kedap inovatif pikeun ngaleungitkeun kabutuhan ngararancang kandang sareng papan PC nalika ngalaksanakeun IP67 desain upgrades. Konektor ieu dirancang pikeun aplikasi anu meryogikeun panyalindungan tina semprot beurat atanapi kakeunaan panyebaran jangka pondok. Konektor aya sayogi sareng jinis témbok sudut sudut nangtung sareng katuhu ogé cup solder pikeun panawaran kabel kabel panel. Standar D-Subs sayogi dina 9 pin, 15 pin, sareng 25 posisi pin, sareng kapadetan D-Subs ageung sayogi dina 15 pin, 26 pin, sareng 44 pin posisi

Panerapan panyambungna d-sub anti-waterproof :
Leungeun ngayakeun komputer, scanner, sareng panyitak anu dianggo di luar
Sénsor jarak, gauge, sareng data logger anu dianggo di luar
Perangkat industri sareng Kedokteran anu rutin matuh ngumbah
Transmitters sareng beacon darurat anu tunduk kana kiriman samentawis
Sistem gas, Listrik, sareng Cai anu gaduh éléktronika Smart Grid
Alat generasi listrik Portopolio (Gen Sets)
Éléktronika boating Konsumén sareng Komérsial (Radios, scanner, Radar, DC Power Port)

IP67 D-SUB | TAMPILAN KONSEP AIR & KOMUNITAS
Sinyal / Kakuatan Lemah dina 6 ukuran standar
(Standar: 9 pin, 15 pin, 25 pin | Tinggi Kapadetan: 15 pin, 26 pin, 44 pin)
Combo-D / Kakuatan Tinggi dina sababaraha konfigurasi:
(3W3, 5W5, 7W2, 9W4, 11W1, 13W3, 13W6, 17W2, 21W1, 21WA4)
Piala Panyambung, Gunung Vertical & Pilihan Angle Board Pilihan anu Leres
Kontak Mesin Screw Screw Élmu Sénsitip
3 amp / 5 amp / 20 amp / 40 Pilihan Power amp
Cheap ° C to + 105 ° C Range suhu Suhu

Range of Antenk waterproof d-sub konektor
cup solder, dicap & dibentuk kontak D-sub waterproof
cup solder, kontak machined D-sub waterproof
nangtung nangtung gunung D-sub anti cai
sudut katuhu D-sub waterproof
IP67 dipeunteun kakuatan Kombo D-sub anti cai

Adaptor D-Sub, gandeng, sareng splitters

Antenk nawiskeun adaptor sudut D-sub anu pas, tukang ngagubah Jenis D-sub, panyimpen D-sub, sareng adaptor D-sub kanggo ngirangan sareng ngaleungitkeun EMI. Pilihan antarbeungeut kalebet: adaptor DB9, DB15, DB25, DB37, DB50, HD15, HD26, HD44, HD62, sareng adaptor HD78.



Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan