Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Combo Kakuatan D-sub Konektor Series > Konektor Dukungan Gunung D-SUB Konektor
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Konektor Dukungan Gunung D-SUB Konektor

Kategori produk tina Konektor Dukungan Gunung D-SUB Konektor, kami pabrik husus ti Cina, Kakuatan Densitas Tinggi Lalaki D Konektor Hubungan Campuran, Kakuatan Densitas Tinggi Awéwé D Konektor Hubungan Campuran suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Lalaki Panyambung Dagang Situ Vertikal Konektor D-SUB R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Konektor Dukungan Gunung D-SUB Konektor suppliers

ANTENK ngaluncurkeun séri pédagan nangtung nangtung Power Power-D & Combo-D D-SUB konektor kontakna.
Sambungan d-sub koncénsi ANTENK Power-D & Combo-D langsung dirarancang pikeun aplikasi terjal / teguh dimana kakuatan & sinyal diperyogikeun tina sambungan tunggal. Ngalangkungan kontak "Solid-Pin", konektor ieu nawiskeun kinerja réliabilitas anu luhur pikeun aplikasi desain anu paling nangtang.

papan nangtung nangtung Gunung Power-D & konektor Combo-D D-SUB aplikasi kontak kontak mesin
KOMUNITING ANTENK nangtung tegak d-sub, campuran produk konektor kontak dicampur pikeun idéal pikeun sababaraha aplikasi IP anu dipeunteun sareng aplikasi industri anu henteu dipeunteun. Kondisi produk combo d-sub standar ieu kéngingkeun nepi ka 13 konfigurasi kontak (katingal di handap) direkayasa pikeun duanana kakuatan & konektor coaxial sapertos stasion satelit & cuaca, panarima GPS, transceiver sareng aplikasi téknologi radio. Taroskeun kami langsung pikeun naon waé konektor kombo d-sub kustom-semi-adat anu teu didaptarkeun dina produk produk standar kami di luhur.


Fitur Vertical Mount D-SUB Konektor Mesin Hubungan
Sadia dina ukuran industri / posisi standar industri.
Hubungi Antenk pikeun ukuran anu sanés / konfigurasi kontak.
Sayogi dina 10/20/30/40 kontak kakuatan amp, sinyal 5 amp
Ngidinan sinyal, arus tinggi & tegangan tinggi dina hiji konektor.
Hubungan tos dieusian kana insulator.

Bahan tina Sambungan Vertical Mount D-SUB Kontak Mesin
Shell: Steel, Nikel dilapis
Insulator: Thermoplastic-Dieusi Kaca, UL 94V-O, Hideung
Kontak Sinyal: Tembaga Tembaga Machined, Lampu Emas Teras
Kenalan Kakuatan: Mesin Tembaga Machined, Full Emas Flash

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan