Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Sambungkeun Panyambung D-Subminiature > Konektor Vertikal Gunung D-Sub
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Konektor Vertikal Gunung D-Sub

Kategori produk tina Konektor Vertikal Gunung D-Sub, kami pabrik husus ti Cina, kawat bungkus papan nangtung nangtung gunung d-sub panyambung, profil nangtung luhur papan Gunung panyambung d-sub suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina profil nangtung low papan Gunung panyambung d-sub R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Konektor Vertikal Gunung D-Sub suppliers

Antenk Standard D-Sub Series Kalebet:
Konektor Sambel D-Sub Lurus standar Kontak
Hubungan Tinggi Hubungan D-Sub Machined High
Bungkus Kawat standar Konektor D-Sub Hubungan Mesin
Konektor Sambungan D-Sub Lurus standar
Sambung Dip Solder D-Sub Panyambung Mesin Ékonomis Lurus
Standar Densitas Végétik Sambung low low D-Sub Konektor
Standar Density Press Fit D-Sub konektor

Pilihan Konektor Vertical D-Sub Antenk's
Jumlah Singa
Ukuran cangkang
Ningkatkeun Gaya
Bungkusan
Jenderal
Cangkang

Fitur panyambungna D-Sub Vertical D-Sub Antenk
Sayogi dina 5 ukuran industri / posisi
Densitas standar (9 pin, 15 pin, 25 pin, 37 pin, 50 pin).
Biaya rendah & pagelaran anu luhur, kontak cap anu henteu tiasa dicabut.
Cangkang nikel ngagaduhan indén pikeun masihan grounding sareng ingetan tambahan.
Pilihan dipasangna hardware d-sub sayogi.

Bahan tina panyambungna D-Sub Vertical D-Sub Antenk
Shell: Baja, nikel disalut
Insulator: Kaca-kaeusi termoplastik. UL dipeunteun 94V-O
(260 ° C prosés temp)
Hubungan dicét:
Jalu pin - Kuningan | Pin bikang - Phosphor parunggu
Plating: Lampu kilat emas dina sadayana kontak
(kontak pabrik pikeun pilihan saduran sanés)

Dens Sub Diri Sub Antenk D-Sub Series Kalebet:
Dip Solder Panyambung Densitas Tinggi D-Sub Konéksi dicap
Dagang Sawah Dénsitas Tinggi D-Sub Konektor Mesin
Densitas Tinggi D-Sub Vertical low Profile dicap Kontak
Densitas Tinggi D-Sub Vertical low Profile Machined Kontak
Densitas Tinggi D-Sub Vertical High Profile dicét Kontak

Fitur panyambungna Dén Sub Dens Sub Antenk
Palanggan tinggi d-subs sayogi dina Standar Densitas: (15 pin, 26 pin)
Hubungan dicap kanggo béaya rendah.
Sayogi dina ngawadahan (bikangna).
Cangkang Logam nyayogikeun perisaran EMI / RFI.
Rarancang profil anu alus ngamungkinkeun panempatan komponén sanés dina PCB.
Sayogi sareng macem-macem pilihan perkakasan.

Bahan panyambungna Antenk's Vertical D-Sub High Density konektor
Shell: Baja, nikel disalut
Insulator: poliéter termoplastik, tahan kimia, UL 94V-O U hideung (230 ° C prosés temp)
Kenalan: Pin bikang - Phosphor kuningan
Lempar: Lampu emas langkung tina nikel (aréa kawin) | Tin langkung nikel (buntut anu sésana)


Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan