Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Panyambung Sambung USB
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Panyambung Sambung USB

Kategori produk tina Panyambung Sambung USB, kami pabrik husus ti Cina, Panyambung A-Tipe USB, Panyambung USB B-Type suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Panyambung Tipe USB C R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Tambih deui

Sayuran Mini & Micro USB

Tambih deui

USB baku anu dibasmi USB

Tambih deui

Bagian Interferensi USB 3.0

Tambih deui

USB 3.1 Interfaces

Tambih deui

USB kabel

Pilihan lengkep konektor USB aya sareng sababaraha kombinasi faktor bentuk, antarmuka sareng jinis versi, konfigurasi nangtung sareng horisontal, ogé pilihan ngecas USB 2.0 Type-C anu unik. Kamungkinan Antenk gaduh konektor USB anu leres pikeun anjeun.

USB (Universal Serial Bus) asalna dimekarkeun sareng diwanohkeun dina taun 1996 minangka cara netepkeun komunikasi antara komputer sareng alat periferal ku cara ngagentoskeun seueur jinis palabuhan serial sareng paralel.
Konektor USB parantos janten metodeu sambungan standar pikeun alat sapertos beurit, Kibor, hampang game & galaksi, scanner, kaméra digital, mesin cetak sareng hard drive éksternal.
Sanaos dirancang pikeun komputer pribadi USB parantos biasa dina alat-alat sanés sapertos telepon sélulér, PDA, konsol permainan video, adaptor kakuatan AC, batang memori sareng dongéng internét mobile.

Tipe Panyambung USB
USB Tipe A
Ogé katelah konektor USB standar A konektor, panyambung USB A dipasihan biasana dipaké dina pengawal host di komputer sareng hub. Soket USB-A dirancang pikeun masihan sambungan "hilir" anu dimaksudkeun pikeun pengendali sareng pantaim, jarang dilaksanakeun salaku konektor "hulu" dina alat periferal. Ieu kusabab host USB bakal nyayogikeun 5V DC kakuatan dina pin VBUS. Sapertos kitu, penting pikeun émut nalika ngagaleuh kabel USB éta paling aman pikeun mastikeun sahenteuna salah sahiji plugs nyaéta USB A.
Sanaos teu umum, USB A male to A male kabel dipaké ku sababaraha palaksana pikeun ngadamel sambungan antara dua port bikang gaya A. Jadi sadar yén kabel AA khas henteu dimaksudkeun pikeun sambungan antara dua komputer host atanapi komputer kanggo hub.

Produk Patali:
USB 2.0 A Ka Kabél Awéwé
USB 2.0 A kana Kabét B
USB 2.0 A kana Kabel Mini B
USB 2.0 Kabel ka Micro B
USB 2.0 A kana kabel Angle
USB 2.0 A ka Kabél Angél B
USB 2.0 A ka Mini B Angle Kabel
USB 2.0 A kana Kabel Sudut Mikro B
USB 2.0 A ka B Ngonci Kabel
USB 2.0 A ka Mini B Angle Kabel
USB 2.0 Hiji Wanoja Ka Hiji Kabel
USB 2.0 Hiji Perumahan Pikeun kabel Perumahan Kurang
USB 2.0 A nepi ka Kabét Flex F High
USB 2.0 A nepi ka Kabel


USB Tipe B
Ogé katelah konektor USB standar B, konektor gaya B dirancang pikeun périferal USB, sapertos printer, port hulu dina hub, atanapi alat periferal langkung ageung. Alesan utama pangwangunan konektor USB B nyaéta ngamungkinkeun sambungan alat periferal tanpa ngajalankeun résiko ngahubungkeun dua komputer host dina hiji anu sanés. Panyambung Tipe USB B masih dianggo ayeuna, sanaos lalaunan diturunkeun pikeun milih jinis konektor usb anu langkung seueur.

Produk Patali:
USB 2.0 A kana Kabét B
USB 2.0 A ka Kabél Angél B
USB 2.0 A ka B Ngonci Kabel
USB 2.0 A ka Mini B Angle Kabel
USB 2.0 B Awéwé ka B
USB 2.0 B Awéwé ka 5 Pin Kabel

USB Tipe C
Konektor USB-C atanapi USB Type-C mangrupikeun panganteur USB énggal anu sumping di pasar babarengan sareng USB 3.1 anyar. Béda ti panyambung Tipe A sareng B jinis, Panyambung USB C Tipe tiasa dianggo dina palabuhan sareng alat pangontrol host anu nganggo sockets hulu. Dina sababaraha taun kamari, sababaraha laptop sareng telepon sélulér parantos muncul di pasar nganggo konektor C gaya USB C.
Panyambung USB Type C kompatibel sareng USB 2.0, 3.0, 3.1 Gen 1 sareng Gen 2 sinyal. USB lengkep 3.1 Gen 2 C ka C kabel tiasa ngirimkeun data kalayan maksimal 10 Gbps sareng pangiriman kakuatan anu ditingkatkeun dugi ka 20V, 5A (100W) sareng ngadukung modél Alternatif DisplayPort sareng HDMI pikeun nransperkeun video sareng sinyal audio.

Produk Patali:
USB-C kana Kabel USB-C
USB 3.0 kana kabel USB-C

USB Mini B
Sarupa sareng konektor Tipe USB B, Sockets USB mini B dianggo dina alat periferal USB, tapi dina faktor bentuk anu langkung alit. Plug mini B sacara standar gaduh 5 pin, kalebet pin pin tambahan pikeun ngadukung USB On-The-Go (OTG), anu ngamungkinkeun alat-alat sélulér sareng périferal sanésna janten pangropéa USB.

Mimitina, colokan ieu dirancang pikeun modél smartphone saméméhna, tapi kusabab smartphone parantos langkung kompak sareng nganggo profil anu ramping, Mini USB plug parantos digentos ku USB micro. Ayeuna, Mini-B dirancang pikeun sababaraha kaméra digital sedengkeun sesa mini plugs parantos janten langkung panyambungna warisan sabab henteu disertakeun pikeun produk anyar.

Produk Patali:
USB 2.0 A kana Kabel Mini B
USB 2.0 Mini A kana Kabel Mini B
USB 2.0 Mini B kana Kabel Mini B
USB 2.0 Mini B ka Mini B Kabel awéwé
USB 2.0 Mini A ka Mini B Angle Kabel
USB 2.0 A ka Mini B Ngonci Kabel
USB 2.0 A ka Mini B High Flex Kabel
USB 2.0 Mini B ka Mini B High Flex Kabel

USB Mikro B
Panyambung micro USB B dasarna bentuk disk mini USB anu ngamungkinkeun alat sélulér langkung ramping bari tetep ngajaga kamampuan pikeun nyambung ka komputer sareng hub sanés.

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan