Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Panyambung Sambung USB > USB 3.1 Interfaces
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

USB 3.1 Interfaces

Kategori produk tina USB 3.1 Interfaces, kami pabrik husus ti Cina, USB 3.1 C SMT AKIN, DIP USB3.1 Colokkeun suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Sambungan USB Dpi R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina USB 3.1 Interfaces suppliers

Tekenan: Kusabab huru-hara pasar sareng anu curang tina penjual goréng, kalolobaan jalma ngan saukur henteu ngartos USB 3.0 sareng USB 3.1. USB 3.1 Gen1 mangrupikeun USB 3.0. Sareng USB 3.1 Gen2 nyaéta USB 3.1 nyata. Jalur lebar pangiriman maksimum USB 2.0 nyaéta 480 Mbps (nyaéta 60MB / s), USB 3.0 (ie USB 3.1 Gen1) nyaéta 5.0 Gbps (500MB / s), sareng USB 3.1 Gen 2 mangrupikeun 10,0 Gbps (sanaos tingkat téoritis antarmuka nominal USB 3.1 mangrupikeun 10Gbps), tapi ogé nahan sababaraha rubakpita pikeun ngadukung fungsi sanés, saengga gaduh prestasi anu saé. Jalur lebar anu épéktip leres nyaéta sakitar 7,2 Gbps. USB 2.0 mangrupikeun antarmuka opat pin, sareng USB 3.0 sareng USB 3.1 mangrupikeun antawisna salapan pin.
USB 3.1 mangrupikeun spésifikasi USB pang anyarna, anu digagas ku perusahaan ageung sapertos Intel. Dibandingkeun sareng téknologi USB anu tos aya, téknologi USB énggal ngagunakeun sistem panyandi data anu langkung éfisién sareng nyayogikeun langkung seueur dua kali data throughput (USB IF Association). Éta cocog pisan ka handap sareng konektor USB sareng kabel anu aya.
USB 3.1 kompatibel sareng tumpukan parangkat lunak USB 3.0 anu aya
USB3.1 LOGO
USB3.1 LOGO
Protokol, hub 5Gbps sareng alat, USB 2.0 produk.
Intel, anu gaduh téknologi Thunderbolt, ogé nampi formasi standar USB 3.1. USB 3.1 ngandung kalolobaan fitur USB 3.0 [2]. USB 3.1, salaku generasi spésifikasi transmisi USB, biasana disebut "SuperSpeed ​​+", anu bakal ngagentos USB 3.0 di hareup. [3]
Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan