Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Serangan Blok Terminal
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Serangan Blok Terminal

Kategori produk tina Serangan Blok Terminal, kami pabrik husus ti Cina, Serangan Blok Terminal, suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Tambih deui

Batesan Terminal Blok PCB

Tambih deui

Bagéan di Blok Terminal Terminal Spring PCB

Tambih deui

Halangan Terminal Blok

Tambih deui

Umpan Liwat Bagian Terminal Blok

1 Blok Terminal Skru PCB? 2 Plug-in Terminal Blok? 3 PCB Spring Terminal Blok 4 Blok Terminal Blok 5 Usaha Ngaliwat Terminal Blok.

Blok terminal diwangun tina blok terminal tetep (sakaligus disebut salaku socket) sareng blok terminal gratis (upami disebat plug). Soketna dipasang dina bagian listrik liwat piring pasagi (bunder) (metode las ogé diadopsi pikeun sababaraha), colok umumna dihubungkeun sareng kabel, sareng colokan sareng stop kontak nyambung ku nyambungkeun kacang.
Blok terminal diwangun ku tilu unit dasar: cangkang, insulator sareng awak kontak.
Kalebet tegesna, blok terminal ngarujuk kana pakakas padet anu diwangun ku hiji basa insulating sareng langkung ti hiji bagian anu hirup. Masing-masing anggota konduktip tiasa dianggo salaku titik gabungan pikeun ngahubungkeun dua atanapi langkung konduktor (kawat), sareng ogé janten alat pikeun ngahubungkeun atanapi henteu ngahubungkeun konduktor (kawat) masing-masing. Dina artos literal, blok terminal tiasa disauran salaku platform kabel anu masihan sambungan terminal atanapi kawat. Blok terminal tiasa janten jinis kombinasi atanapi desain sapotong tunggal. Blok terminal gabungan ditumpuk dina jalan anu mirip sareng kombinasi blok, sareng dua tungtung ditambah kalayan sisi sisip sareng dikonci sareng dibenerkeun ku screws. Pikeun blok terminal tunggal, prosés kombinasi anu disebatkeun di luhur teu dipikabutuh, sareng tiasa dianggo nyalira.

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan