Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Panyambung Sambung USB > USB baku anu dibasmi USB
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

USB baku anu dibasmi USB

Kategori produk tina USB baku anu dibasmi USB, kami pabrik husus ti Cina, UAFR32-USB A Type Receptacle, UAFR32-USB DIP Short Awak 1leg suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Angle DIP Awak Langsing R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina USB baku anu dibasmi USB suppliers

USB2.0 ngagaduhan USB A USB B
USB A gaduh parumahan plug-in pin SMT, awéwé 90 derajat plug-in, derajat 180 derajat pasokan, plug-in pin pinjaman, perumahan 90 derajat, jalu derajat 180 derajat.

USB B cangkang plug-in Pin SMT, bikang 90 derajat nyolok, bikangna 180 derajat pasokan, jalu 180 derajat cangkang plug-in,

Usb2.0 mangrupikeun téknologi antarmuka énggal anu dianggo dina médan komputer. Antarmuka USB ngagaduhan kecepatan transfer gancang, swapping panas, sareng konektipitas kana sababaraha alat. Parantos lega diangkat dina sababaraha alat luar.


Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan