Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Sambungkeun Panyambung D-Subminiature > Dibungkus D-Sub I / O konektor
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Dibungkus D-Sub I / O konektor

Kategori produk tina Dibungkus D-Sub I / O konektor, kami pabrik husus ti Cina, Dual Pelabuhan (Dibungkus) D Sub, Dibungkus D Sub I / O Konektor suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Panyambung D-Sub Panyambung Dual-Port R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Dibungkus D-Sub I / O konektor suppliers

Katerangan ngeunaan Koncét D-Sub I / O konektor
Konektor Antenk dirancang pikeun aplikasi anu meryogikeun sababaraha palabuhan konektor sareng rohangan PCB terbatas
Tapak sungkap D-sub dobel antenk disayogikeun dina opat ukuran industri, tilu pilihan jarak konektor, sareng genep konfigurasi hardware kanggo salah sahiji panawaran D-sub anu paling lega di pasar dina variasi standar sareng kapadetan luhur.

Konektor D-sub I / O dipasang pikeun aplikasi anu meryogikeun palabuhan panyambung sareng rohangan PCB terbatas. Dua panyambungna D-sub sudut katuhu ditumpuk hiji di luhur anu sanés, nyiptakeun panyambung dua-port tunggal kalayan tapak suku anu kondensasi.

Fitur Sumpah D-Sub I / O Konektor
Sadia dina opat ukuran standar industri:
Dénsitas standar: 9, 15, 25, 37
Sadia dina tilu pilihan jarak konektor: 0.625 ", 0.750", 0.900
Sayogi dina genep konfigurasi hardware
Térmoplastik suhu-UL94 V-0 (260 ° C prosés temp)
Kenalan cap anu dicirikeun tinggi

Aplikasi tina Stacked D-Sub I / O Konektor
Komunikasi
Instruméntasi
Médis
Komputer / périferal
Industri komérsial
Tés labél
Industri kaulinan

Kisaran Sambungkeun D-Sub I / O Konektor

Lalaki Stacked D sub Panyambung

Awéwé dibahas D sub Konektor
Densitas standar Dibungkus D sub Konektor
Densitas Tinggi Dibungkus D sub Konektor
Panyambung D-Sub Panyambung Dual-Port

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan