Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Panyambung D-Sub anti cai & Seri adaptor D-SUB > Solder Piala Air Panyambung D-Sub Panyambung
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Solder Piala Air Panyambung D-Sub Panyambung

Kategori produk tina Solder Piala Air Panyambung D-Sub Panyambung, kami pabrik husus ti Cina, Solder Piala Air Panyambung D-Sub Nyambung & Diwangun Hubungan, Solder Cup Waterproof D-Sub Nyambung Hubungan Mesin suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Panel Panyekel Air Water Panyambung D-Sub Panyambung R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Solder Piala Air Panyambung D-Sub Panyambung suppliers

Konektor Panyambung D-sub Piala , anu ogé katelah panyambung D-sub Cup, biasana ngandung perenah pin tina 9 pin, 15 pin, 25 pin, 37 pin & 50 pin anu dipasang dina ningkatkeun ukuran cangkang sasuai. Aranjeunna sayogi dina duanana variasi jalu (plug) sareng awéwé (stop kontak) kalayan kontak / pin pinunjuk lalaki (rating ayeuna 5A) jarak unggal 2.76mm dina barisan horisontal sareng jarak barisan dina arah tegak dina jam 2.84mm. pin tina barisan anu tos aya.


IP66 IP67 Dipasang Waterproof D-Sub Panel Mount Solder Konektor
Lingkungan luar atanapi jero ruangan tiasa ngancurkeun peralatan éléktronik. Konektor D-sub standar henteu dituju pikeun tahan rereged sapertos cai sareng lebu. Panyambungna cup anu tahan cai ieu aya di gendéra jalu atanapi awéwé sareng DB9, DB15, DB25, sareng ukuran HD15. Aranjeunna bakal nampung kawat kisaran ti 30 - 20 AWG. Konstruksi témbong kontak kuningan bersalut emas, cangkang baja bersalut nikel, sareng cincin silikon insulasi. Ketebalan panel anu disarankeun maksimal nyaéta 0,078 ".

Antenk nawiskeun rupa-rupa kapadetan standar anti cai sareng kapadetan luhur jalu sareng padagang panyambung D-Sub anu gedé sareng awéwé anu dicap sareng dicét dina Hubungan kabel anu dianggo dina sababaraha aplikasi anu ditungtut.


Kenalan SENEREN CUP D-SUB Antenk Hubungan dicét

FITUR

Solder cup d-subs sayogi dina ukuran industri / posisi

Séri ékonomi murah.

Cangkang nikel ngagaduhan indén pikeun masihan grounding sareng ingetan tambahan.

Biaya rendah & pagelaran anu luhur, kontak cap anu henteu tiasa dicabut.

Alat ningkatna pilihan sayogi.


Kenalan SENEREN CUP D-SUB Antenk Hubungan dicét

MATERI

Cangkang: Baja, Tin atanapi Nickel Plated

Insulator: Kaca-kaeusi termoplastik. UL dipeunteun 94V-O

(230 ° C prosés temp)

Kenalan dicap : Pin jalu - Kuningan | Pin bikang - Phosphor parunggu

Plating: Lampu kilat emas kana sadayana kontak (hubungi kami pikeun pilihan plating sanés)



Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan