Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Sambungkeun Panyambung D-Subminiature > Panyambung Piala D-Sub Nyambung
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Panyambung Piala D-Sub Nyambung

Kategori produk tina Panyambung Piala D-Sub Nyambung, kami pabrik husus ti Cina, 9 pin, 15 pin suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina 25 pin R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Panyambung Piala D-Sub Nyambung suppliers

Solusi Panyambung Antenk D-Sub, D-Shaped Konektor nawiskeun rangkékeun panyambungna panyambung D-Sub anu langkung luhur.

Garis produk Antenk's D-Sub dirancang pikeun aplikasi anu ngabutuhkeun sistem panyambung I / O anu rapuh, kuat sareng gaya sareng pilihan dipasangna. Sadaya dianggo dina sababaraha industri kalebet industri komputer, industri, médis, sareng pasar militer.


Nyambungkeun Antenk High-Density D-Sub
Sayogi dina pilihan kabel sambungan kalebet pingkin & wadah pérésan sareng pilihan papan anu kalebet pilihan Dip Solder, Kawat Wungkus, Propil Tinggi, Angle Katuhu, sareng Surface Mount (SMT). Komprehensif produk antenk High-Density D-Sub ieu ditawarkeun dina duanana dicap & dibentuk sareng pilihan kontak machined.
Konektor D-Sub Dénsitas anu luhur, pikeun aplikasi dimana anu paling mungkin density kontak diperyogikeun. Kusabab kapadetan [tinggi "tina kontak 15, 26, 44, 62 sareng 78, séri ieu idéal pikeun aplikasi anu paling modern. Awak insulasi, monoblock, saluyu sareng standar UL94 V-0. sareng sayogi di sababaraha kelas anu berkualitas.


Jenis Panyambung Antenk Panyambung D-Sub

Sayogi dina versi kepadatan standar sareng tinggi

Disayogikeun sareng kontak anu dicap & dibentuk atanapi mesin mesin skru.

Tutup kontak standar ukur sareng 20 AWG kawat standar

Sadia sareng insulator (bodas nylon) atanapi hideung (PBT). Plating cangkang standar nyaéta timah


Konektor pérésin antenk D-Sub pasanén kontak mesin dipasang dumasar kana standar MIL-C-24308 sareng DIN 41652. Konektor standar ti Antenk sayogi dina sadaya versi sareng ukuran anu dipikanyaho. Aranjeunna sayogi dina rupa-rupa vérsi sareng seueur majelis. Awak insulasi, monoblock, nurut kana standar UL94 V-0. Hubunganna aya mesin sareng kasadia dina sababaraha kelas kualitas.


Fitur Sambungan Piala Solder Antenk's Standard D-Sub Panyambung Machined kontak

Solder cup d-sub sayogi dina 5 ukuran industri / posisi

Standard Kapadetan (9 pin, 15 pin, 25 pin, 37 pin, 50 pin)

Cangkang timah ngagaduhan indén pikeun masihan grounding sareng ingetan tambahan.

Hubungan mesin tengkorak nawiskeun tiasa dipercaya. Kenalan anu teu bisa dicabut.

Alat ningkatna pilihan sayogi.


Bahan Antenk   Sold Cup Standard D-Sub Konektor Hubungan Mesin

Cangkang: Baja, dilat

Insulator: Kaca-kaeusi termoplastik. UL dipeunteun 94V-O

(260 ° C prosés temp)

Hubungan mesin:

Jalu pin - Kuningan | Pin bikang - Kuningan

Plating: Lampu kilat emas dina sadayana kontak

Hubungi kami pikeun pilihan plating séjén


Fitur tina Solder Cup High Density D-Sub Machined Kontak

Solder cup d-subs dina 4 ukuran industri / posisi

Kapadhetan Tinggi (15 pin, 26 pin, 44 pin, 62 pin).

Kurang leuwih 65% langkung dénsitas langkung luhur teras panyambung d-sub standar.

Hubungan mesin tengkorak nawiskeun tiasa dipercaya.

Logam Shell nyayogikeun tameng EMI / RFI. Sadia dina 3 pilihan klinis-nut.

Plug cangkangna ngagaduhan indén pikeun masihan grounding & ingetan tambahan.

Konektor bakal pas dina backshells D-standar standar.

Kontak bakal nampi (28 - 24) kawat tolok.


Bahan tina Piala Panyaring Tinggi D-Sub Mesin Dipaké

Shell: Steel, Nikel dilapis

Insulator: Kaca-kaeusi, PBT Thermoplastic. UL dipeunteun 94V-O

(230 ° C prosés temp)

Kontak Machined: Kuningan, Emas Plated Plated (taros kami pikeun pilihan plating sanés)



Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan