Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Combo Kakuatan D-sub Konektor Series > Daya Piala Panyambung D-Sub Panyambung
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Daya Piala Panyambung D-Sub Panyambung

Kategori produk tina Daya Piala Panyambung D-Sub Panyambung, kami pabrik husus ti Cina, Combo Power D-sub Konektor, Kakuatan konektor cup D kakuatan suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Jenis pateri solder Luhur D Sub Konektor R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Daya Piala Panyambung D-Sub Panyambung suppliers

ANTENK mangrupikeun pamimpin pikeun desain, manufaktur di dunya, sareng pemasaran Solder Cup Power D-Sub miniatur, konektor D-Sub dirancang pikeun aplikasi anu meryogikeun anu rapuh / teguh I / O konektor system.The Antenk POWER-D & Combo-D panyambung kontak campuran d-sub konpensi jinis dirancang pikeun aplikasi terjal / kuat dimana kadua kakuatan & sinyal diperyogikeun tina sambungan tunggal. Nampilkeun kontak machined [Solid-Pin ", konektor ieu nawiskeun kinerja réliabilitas anu luhur. Produk ieu dianggo di ampir sadaya pasar aplikasi, tina kontrol sareng ngukur kana telekomunikasi sareng aplikasi komputer. Disamping gabungan rupa-rupa jinis kontak aya seueur kamungkinan nyimpen ruang pamasangan sareng biaya di daérah antarmuka. Panyambung méncér Antenk Power D gaduh cangkang logam dina versi colokan sareng stop kontak ogé dicangking kontak sareng timah / timah di daérah cup solder.

ANTENK POWER SOLDER CUP D-SUB CONNECTOR
Pilih tina sajumlah lengkep kabel premium mount solder cup d-sub konektor dina standar & posisi pin anu tinggi sareng kontak anu dicap atanapi machined.

ANTENK SOLDER CUP D-SUB MIXED HUBUNGAN | CIRI MACINED
Konektor Hubungan D-Sub Campuran dina 12 konfigurasi kontak standar industri: 3W3 | 3W3K | 5W1 | 5W5 | 7W2 | 8W8 | 9W4 | 11W1 | 13W3 | 13W6 | 17W2 | 21W1 | 21WA4
Sayogi sareng 20 atanapi 40 kontak kakuatan amp, sinyal 5 amp.
Ngidinan sinyal, arus tinggi & tegangan tinggi dina hiji konektor.
Hubungan tos dieusian kana insulator.

ANTENK SOLDER CUP D-SUB MIXED MATLAMAT HUBUNGAN
Shell: Baja, nikel disalut
Insulator: Thermoplastic-Dieusi Kaca, UL 94V-O, Hideung
D-Sub Hubungan Sinyal Campuran: Tembaga Kuningan Machined, Full Emas Flash
D-Sub Hubungan Daya Campuran: Tembaga Machined Machined, Full Emas Flash
Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan