Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Sambungkeun Panyambung D-Subminiature > Sambung Profil Sambung D-Sub
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Sambung Profil Sambung D-Sub

Kategori produk tina Sambung Profil Sambung D-Sub, kami pabrik husus ti Cina, Langsing D SUB Panyambung, Densitas Tinggi D-Sub Panyambung Slim suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Jual jinis Sambung D-Sub Panyambung Slim R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Sambung Profil Sambung D-Sub suppliers

Katerangan ngeunaan Sambungan Slim D-Sub Antenk

Panyambung D-Sub Langsing mangrupikeun panyimpen rohangan D-sub Socket Panyambung kalayan jerona 8.54mm. Jero langsing 8,54mm ngiringan daerah naékna dewan ku 33% dibandingkeun sareng modél standar. Profil Slim D-Sub Connectoroffering kalebet santu D-sub sareng salapan terminal sudut DIP-katuhu sareng ketebalan papan anu dipasangna 1,6 mm atanapi 1.0 mm (tina bédana dina struktur pin konci). Patuh RoHS, Slim D-Sub Panyambung nawiskeun arus anu dipeunteun 3A, tegangan dipeunteun 300VAC, sareng daya tahan sisipan 100 kali dina kisaran suhu operasi -25º dugi 105ºC.


Fitur Panyambung Slim D-Sub Antenk's

Perangkat nu dipasang dewan diréduksi ku 33% (dibandingkeun sareng modél standar) kalayan jerona 8,4mm

Soket D-sub sareng salapan terminal DIP sudut katuhu

Ningkatkeun ketebalan papan boh 1.6mm atanapi 1.0mm (béda tina struktur pin konci)

RoHS patuh


Panerapan Panyambung Slim D-Sub Antenk

Pabrik Automation

Alat Mesin

Alat-alat PowerMedical Power

Tés & Pangukuran

LSI / FPD Sistem Manufaktur

Alat Pangiriman Inpo

Alat kaamanan

Alat Industri

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan