Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Konektor Card Card Series > SIM sareng konektor Kartu Kombo
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

SIM sareng konektor Kartu Kombo

Kategori produk tina SIM sareng konektor Kartu Kombo, kami pabrik husus ti Cina, Panyambung Kartu Sim, Blok Terminal suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Panyambung Kartu Pc Sim R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina SIM sareng konektor Kartu Kombo suppliers

Antenk ngalegaan kisaran produt konektor ku konektor Kartu SIM (SIM) kalayan 6 kontak sareng pilihan 2 kontak switch tambahan mangrupikeun bagian tina rentang produk.

Antenk nawiskeun SIM, micro-SIM, ChipSIM sareng microSD / SIM Combo konektor pikeun pasar alat sélulér. Konektor Kartu SIM nawiskeun 6 sareng 8 versi sirkuit pikeun ngawenangkeun ékspansi mémori dina hardware.
Samentawis, kantong Kartu mikro-SIM gaduh gaya push-pull, hinged sareng push-push style kanggo nyayogikeun kalenturan desain maksimum. Konektor ChipSIM sareng Pamegang Card sayogi salaku produk standar atanapi produk kalayan seueur fitur ramah anu sayogi. Sareng nalika hiji rarancang peryogi kartu mico-SD sareng -SIM, Panyambung microSD / Kartu SIM Combo nyambungkeun rohangan anu hasilna sareng aksés tantangan langkung saé tibatan persaingan ku nyayogikeun tapak suku leutik, jangkungna low-profil sareng gampang dimeunangkeun.


Konektor Kartu SIM
Panyambung kartu SIM dirancang pikeun kéngingkeun kartu SIM (alat panyimpen data mémori lampu kilat éléktronik anu dipaké pikeun nyimpen inpormasi digital) sareng tiasa dianggo nalika dihubungkeun sareng circuit circuit.SIM sareng Konektor Kartu Kombo
Konektor Kartu SIM sareng SIM / SD Combo nyayogikeun fitur pangguna ahir sareng pelindung dina desain kompak pikeun alat sélulér anu nganggo téknologi GSM, GPRS, SMS sareng MMS


SIM sareng konektor Kartu Kombo

Kategori: Soket Kartu Memori
Jenis Produk: Combo SD / SIM, Mini, Micro, Nano, Blok, Chip
Dukun: 1.10 - 7.32mm
Jenis Ejector: Bar-Push, Push-Tull, Push-Push, Tarik-Lever, Blok, Pitunjuk sareng Panyekel


Fitur sareng pedah konektor kartu SIM
Konektor kartu SIM anu anjeun pilih bakal gumantung kana ukuran kartu anjeun. Contona, aya konektor kartu SIM pikeun nyocogkeun ka mini, mikro sareng SIM nano.

Pitur sareng kauntungan tiasa ngalebetkeun:
titik sambungan pikeun gampang sareng aman soldering ka papan circuit dicitak.

Aplikasi panyambungna kartu SIM
sering dianggo dina aplikasi éléktronik konsumen, sapertos kaméra digital, pamuter audio portabel sareng alat komunikasi data anu sanés. Konektor kartu SIM sering dipendakan dina ponsel.

Nyambungkeun kartu SIM Aplikasi
Telepon Smart sareng Alat Mobile
Hapé

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan