Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > SCSI Konektor Panyambung Series
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

SCSI Konektor Panyambung Series

Kategori produk tina SCSI Konektor Panyambung Series, kami pabrik husus ti Cina, Panyambung Scsi, Satengah Pitch Scsi Konektor suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Scsi Diterangkeun Half Pitch Jalu R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Tambih deui

Logam Lalaki Panyegelan SCSI

Tambih deui

Plastik panutup SCSI Bagéan

Tambih deui

Bagéan VHDCI-90 ° Bagéan SCSI

Tambih deui

Bagean Jenis Sénsor SCSI

Tambih deui

Bagéan SCSI-180 ° DIP

A Leutik Komputer System Interface (SCSI) panyambung, ogé pounced salaku [scuzzy "konektor, dipaké pikeun fisik ngahubungkeun jeung nransferkeun data antara komputer jeung alat periferal.

SCSI mangrupikeun panganteur sistem komputer alit, anu mangrupikeun standar prosésor anu dianggo pikeun antarmuka tingkat sistem antara komputer sareng alat cerdas (hard disk, floppy, drive optik, printer, scanner, jsb). Éta mangrupikeun standar antarmuka universal anu calakan, anu ngagaduhan fungsi pikeun ngahubung sareng sababaraha jinis périferal. SCSI nganggo antarmuka software standar ASPI (interface program SCSI) supados supir komunikasi sareng adaptor SCSI dipasang di jero komputer. Antarbeungeut SCSI seueur dianggo dina téknologi transmisi data-laju tinggi dina minicomputers. Antarbeungeut SCSI gaduh seueur kauntungan, sapertos lega aplikasi, multitask, bandwidth lega, panggunaan CPU rendah, sareng plug panas.


Nyambungkeun SCSI jinis sareng antarmuka

Konektor Centre 50-pin : Konektor Centronics 50-pin mangrupikeun panyambung SCSI anu paling seueur dianggo. Konektor éksternal wungkul, Centronics mangrupikeun panyambung SCSI-1 anu sami sareng kabel Centronics anu dipasang ka panyitari paralel. Kabel Centronics 50-pin asalna dina gaya jalu sareng awéwé, sareng panyandang génder sareng parobihan kabel umumna sayogi. Sanajan dianggo dina alat-alat SCSI anu langkung lami sareng kandang drive luar, panganteur ieu henteu dianggo deui, kusabab lajuna gancang sareng panjang kabel pondok.
Konektor 50-pin High-density: Panyambung 50-pin anu kapadetan luhur dianggo dina scanner sareng drive Jaz. Ieu mangrupikeun panyambung SCSI anu langkung umum sareng biasana dianggo pikeun nyambungkeun alat-alat SCSI-2. Kadua tungtung kabel biasana jalu 50-pin, sedengkeun dina panyambung adaptor host sareng alat éksternal 50-pin awéwé.


Konektor DB 25-pin: DB 25-pin atanapi D Sub 25 nyaéta konektor anu paling sering dianggo. Konektor ieu dianggo kanggo paralel sareng paralél séri salian ti seueur alat sanés anu aya. Duanana tungtung kabel biasana jalu 25-pin, sedengkeun dina alat adaptor host sareng alat éksternal mangrupikeun 25-pin awéwé. Kabel ieu ampir sok panyambung éksternal.
Catetan: kabel SCSI 25-SCSI henteu cocog sareng sareng henteu tiasa dianggo janten kabel serial atanapi printer; kabel séri sareng kabel printer henteu kedah dianggo atanapi dipasang na adaptor DB-25 SCSI. Anjeun tiasa pondok tina adaptor host SCSI atanapi motherboard ku ngagunakeun kabel anu salah. Kabel nyirian mangrupikeun jalan anu paling saé pikeun nyegah ieu.
Konektor IDC50: IDC50 nyaéta konektor SCSI internal paling umum. Sarua pisan sareng kabel pita internal IDE standar. Kabel IDC50 SCSI jauh langkung luas teras kabel pita IDE; nyatana, biasana kabel internal standar anu paling luas anggo. Ieu standar kabel SCSI-2 10MBps internal. Seueur kabel kabel-rendah ukur ngagaduhan dua atanapi tilu panyambungna, anu ngamungkinkeun hiji atanapi dua alatna dipasang kana kabel. Kabel tujuh alat sayogi sayogi, sanaos sering mahal sareng meryogikeun pasualan anu ageung, kumargi kabelna panjangna opat atanapi lima suku.
Konektor High-kapadetan 68-pin: Konektor tinggi kapadetan 68-pin nyaéta konektor SCSI pilihan pikeun adaptor host sareng periferal SCSI-3. Aya versi kabel internal internal anu siga pisan sami sareng konektor IDC50. Seueur kabel kabel-rendah ukur ngagaduhan dua atanapi tilu panyambungna, anu ngamungkinkeun hiji atanapi dua alatna dipasang kana kabel. Kabel tujuh alat sayogi sayogi, sanaos sering mahal pisan sareng meryogikeun pasualan anu ageung, kusabab kabelna lami panjangna tilu atanapi langkung. Kadua tungtung kabel éksternal biasana jalu 68-pin, sedengkeun dina panyambung adaptor host sareng alat éksternal mangrupikeun 68 awéwé pin.


Panyambung Micro-Centronics 80-pin SCA: S CA nangtung pikeun Panyambung Tukang Penyambung, jinis panyambung disk disk anu kalebet pin sambungan pikeun kabel listrik ogé kabel data. Konektor SCA nganggo colokan 80-pin sareng stop kontak pikeun nyambungkeun périferal. Konektor ieu ngagabungkeun kakuatan, saluran data, sareng konfigurasi ID kanggo instalasi gancang sareng dicabut. Konektor SCA biasana dipendakan ukur disk diskasi tinggi dina luhur SCSI. Antarbeungeut SCA dirancang pikeun nyayogikeun sambungan standar pikeun sistem anu nganggo drive anu tiasa dibedah panas. SCA ngajadikeun swapping pédah hard drive jauh langkung gampang dibandingkeun sareng kabel SCSI tradisional, colokan, sareng sockets. Adapter anu ngamungkinkeun drive SCA pas kana kandang SCSI standar.

SCSI SFF 8482 : Disebut oge "4x internal" ku sababaraha padagang. Ieu mangrupikeun konektor sareng bentuk wujud anu sami sareng SATA kalayan nambihan "nabrak" pikeun konci éta khusus pikeun SAS. (Drive SATA tiasa dipasang kana pengendali SAS, tapi drive SAS moal fungsina sareng pengendali SATA; ku sabab éta, kabutuhan pikeun nabrak konci dina konektor.) Sakumaha nami nyarios, éta kedah dianggo sacara internal, nyaéta, di jero kasus komputer.

SCSI SFF 8484 : Ogé disebut "32-pin" atanapi "MultiLane". Ieu mangrupakeun konektor kapadetan anu luhur biasana ditujukeun pikeun nyolok kana motherboard, controller, atanapi backplane sorangan. Kabél sareng konektor ieu dina hiji tungtung biasana ngagaduhan opat konektor SFF 8482 dina sisi sanés.
Serial Gempel SCSI SFF 8470: Ogé disebut "4x éksternal" ku sababaraha padagang. Ieu mangrupikeun vérsi SFF 8484 anu hartosna tiasa dianggo sareng éksternal (ie, henteu ayana dina kasus) drive.

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan