Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > SCSI Konektor Panyambung Series > Bagéan SCSI-90 ° DIP
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Bagéan SCSI-90 ° DIP

Kategori produk tina Bagéan SCSI-90 ° DIP, kami pabrik husus ti Cina, Bagéan SCSI-90 ° DIP, suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Bagéan SCSI-90 ° DIP suppliers

Antarmuka sistem komputer alit (SCSI) mangrupikeun standar prosésor pikeun sistem tingkat antar muka antara komputer sareng alat cerdas (cakram keras, drive flop, drive optik, juru cetak, scanner, jsb). SCSI mangrupikeun standar antarmuka anu universal.
Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan