Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Sambungkeun Panyambung D-Subminiature > Konektor Nyambung D-SUB leres
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Konektor Nyambung D-SUB leres

Kategori produk tina Konektor Nyambung D-SUB leres, kami pabrik husus ti Cina, Sudut Densitas Biasa anu tepat D Sub Panyambung kontak mesin, Panyambung High Density High D-SUB suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Manglé Densitas standar anu leres D Sub Connector dicét kontak R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Konektor Nyambung D-SUB leres suppliers

Katerangan ngeunaan Samberna Angl D-SUB Katuhu

Sudut katuhu d-sub mangrupikeun solusi panyambung idéal pikeun aplikasi anu aya rohangan anu premium sareng sakedik teu aya rohangan pikeun konektipitas & cabling. Jalan kabel sudut 90 ?? ° ngamungkinkeun pikeun ningkatna pilihan ningkatna sareng desain serba tiasa pikeun jalma anu langkung ketat, kabutuhan aplikasi anu langkung kompak sapertos server komputer sareng robotics industri.


Antenk RIight's Angle Standard D-SUB Panyambung Series Kalebet:

Biasa Angkat D-Sub anu leres

Bérés Dél Ang-Bérok Anu Tepat
Standar & HD D-Subs SMT Angle Katuhu & RA Zero Jalil Ngaliwatan Hole
VGA ngalangkungan Dual PS / 2 palabuhan Kontak dicap


Antenk RIight sudut Density High D-SUB Panyambung Seri Kalebet:

Densitas Tinggi D-Sub Sudut anu leres
Densitas Tinggi D-Sub Mesin Manglé Katuhu
Dual-Port D-Sub
Standar & HD D-Subs SMT Angle Katuhu & RA Zero Jalil Ngaliwatan Hole
Densitas Tinggi D-Sub Sudut anu leres


Antenk's RIight Angle D-SUB Panyambung   Pilihan

Jumlah Singa

Ukuran cangkang

Ningkatkeun Gaya

Bungkusan

Jenderal

Cangkang


TARGET MARKET / APLIKASI

Komunikasi

Stasion Dasar

Ngalih

Pangiriman

Garis Subscriber Digital Asymmetric (ADSL)

Data

Tandéla / laptop

UPS, Sistem Panyimpen

Routers, Server

Printer, Copiers

Pamakéna

Elektronik konsumen

Atur-top kotak

Méter énergi

Industri & Alat

Robotika

Drive drive

Pasokan Listrik

Alat médis

Alat Ékép

POS & terminal pegangan

Énergi Dipigunakeun

Kaméra Pengawasan

Kantor Automasi

Mébét Méter

Mesin Kaulinan

Militér

Militér

Avionics

Peralatan Militér


Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan