Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Panyambung D-Sub anti cai & Seri adaptor D-SUB > Angle D-sub Konektor IP66 IP67 Dipasang
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Angle D-sub Konektor IP66 IP67 Dipasang

Kategori produk tina Angle D-sub Konektor IP66 IP67 Dipasang, kami pabrik husus ti Cina, Angle D-Sub IP67 Dipasang, Angle D-Sub Waterproof suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Standar Densitas Londor baku Angél D-Sub Panyambung R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Angle D-sub Konektor IP66 IP67 Dipasang suppliers

Nyambungkeun IP66 / IP67 panyambung d-sub anti-Dirancang pikeun IP Performance

ANTENK parantos ngembangkeun konektor d-sub IP66 / IP67 anti banyu anu ngamangpaatkeun téknologi kedap propriétasi, anu ngajaga ukuran fisik sareng tapak suku anu sami salaku produk d-sub standar.

Baris Antenk tina panyambung d-sub Waterproof ngagunakeun téknologi kedap inovatif pikeun ngaleungitkeun kabutuhan ngararancang kandang sareng papan PC nalika ngalaksanakeun IP67 desain upgrades. Konektor ieu dirancang pikeun aplikasi anu meryogikeun panyalindungan tina semprot beurat atanapi kakeunaan panyebaran jangka pondok. Konektor aya sayogi sareng jinis témbok sudut sudut nangtung sareng katuhu ogé cup solder pikeun panawaran kabel kabel panel. Standar D-Subs sayogi dina 9 pin, 15 pin, sareng 25 posisi pin, sareng kapadetan D-Subs ageung sayogi dina 15 pin, 26 pin, sareng 44 pin posisi


Panerapan panyambungna d-sub anti-waterproof :
Leungeun ngayakeun komputer, scanner, sareng panyitak anu dianggo di luar
Sénsor jarak, gauge, sareng data logger anu dianggo di luar
Perangkat industri sareng Kedokteran anu rutin matuh ngumbah
Transmitters sareng beacon darurat anu tunduk kana kiriman samentawis
Sistem gas, Listrik, sareng Cai anu gaduh éléktronika Smart Grid
Alat generasi listrik Portopolio (Gen Sets)
Éléktronika boating Konsumén sareng Komérsial (Radios, scanner, Radar, DC Power Port)


IP67 D-SUB | TAMPILAN KONSEP AIR & KOMUNITAS
Sinyal / Kakuatan Lemah dina 6 ukuran standar
(Standar: 9 pin, 15 pin, 25 pin; Tinggi Kapadetan: 15 pin, 26 pin, 44 pin)
Combo-D / Kakuatan Tinggi dina sababaraha konfigurasi:
(3W3, 5W5, 7W2, 9W4, 11W1, 13W3, 13W6, 17W2, 21W1, 21WA4)
Piala Panyambung, Gunung Vertical & Pilihan Angle Board Pilihan anu Leres
Kontak Mesin Screw Screw Élmu Sénsitip
3 amp / 5 amp / 20 amp / 40 Pilihan Power amp
Cheap ° C to + 105 ° C Range suhu Suhu


Angle D-sub Konektor IP66 IP67 Dipasang   sayogi di

3 ukuran / posisi industri: standar Kapadetan (9 pin, 15 pin, 25 pin).
Versi Jalu & Awéwé

Angle D-sub Konektor IP66 IP67 Bahan
Cangkang: Baja sareng Plates Nikel.
Insulator: Kaca-kaeusi termoplastik. UL dipeunteun 94V-O
(260 ° prosés temp pikeun aplikasi dewan)
Kontak Mesin:
Jalu lalaki - Kuningan
Plating: Emas Flash dina sadayana kontak.
IP67 Angle D-Sub Langsing: Inpormasi propriétasi

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan