Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Rectangular I / O Konektor Sambung
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Rectangular I / O Konektor Sambung

Kategori produk tina Rectangular I / O Konektor Sambung, kami pabrik husus ti Cina, Panyambung Rectangular, Rectangular I Konektor suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Rectangular O Konektor R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Tambih deui

Sambungan IEEE 1394-Firewire

Rectangular I / O Konektor
Antenk nawiskeun garis produk anu ékspansi tina sambungan kuring / O kaasup USB, HDMI, D-Sub, Jacks Modular, SFP, QSFP +, CXP, iPass +, iPass + HD sareng seueur deui. Salaku tambahan konektor I / O sareng kabel anu cocog. Ngadaptarkeun sajumlah komprehensif input Input / Output konektor standar pikeun komunikasi data berkelajuan tinggi , insinyur Antenk tiasa ngarancang solusi ngaropéa. Pilihan anu seueur ieu konektor I / O sareng majelis kabel anu cocog sareng seueur solusi generasi hareup.All panyambung I / O kami gaduh rupa-rupa pilihan orientasi, ogé PCB sareng kabel Gunung padeukeut.

Antenk ngamekarkeun sareng nunjukkeun pagelaran anu luhur / I dina sababaraha rupa industri. Ieu kalebet SAS, SATA, PCIe, HSSG, FIBER CHANNEL, INFINIBAND, IEC, CEA, IEEE, VESA, USB sareng seueur deui.


Kuring / O Aplikasi Nyambung
Konsumen / Produk PC
Jaringan / Produk Telekomunikasi
Produk Mobile
Produk Industri

Antenk tiasa nganteurkeun pilihan standar sareng adat tina konektor I / O ieu:
1394 Panyambung
Panyambung Centronic
Panyambung D-Sub
Panyambung DVI
Panyambung Port Panyambung
Panyambung HDMI
Satengah Pitch SCSI Konektor
Panyambung USB
Sambungan V.35
Panyambung OBD

Kuring / O Konektor Spésifikasi Umum

AF chen SMT-USBIMG_0886-USB

KARAWATAN ELEKTRIK
Hubungan Rating Ayeuna: 5Amperes.
Diéléktrik Berat.
Tegangan Leungit Diéléktrik: AC 1000Vr.ms
Rintangan insulasi: 500 Megohms Minimal di DC500V.
Rintangan kontak: 25 Milliohms Maksimum.
Suhu Operasi: -55 ℃ ~ 105 ℃.

DP01-FXXXXX D-SUB PCB Female Dual Row Straight(stamped Pin)

MATERI:
Kenalan: Kuningan.
Insulator: PBT, UL94V-O Dipasang.
Cangkang: Cold Rolle baja.
Logam Watertight Logam: PBT, UL94V-0.
O-Ring: Silicone.

CATETAN:
Posisi: 09PIN, 15PIN, 25PIN, 37PIN.




Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan