Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Konektor Series PCB > Panyambung PLCC
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Panyambung PLCC

Kategori produk tina Panyambung PLCC, kami pabrik husus ti Cina, Plcc Soket, Panyambung Plcc suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Sambungan Sambung Plcc R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Panyambung PLCC suppliers

Panyambung Siri Anténk PLCC Séri low, profil témbok ipis anu dirancang pikeun ngarobih chip plastik anu dipimpin kana format PCB thru-hole dina .100 "centerline grid.Antenk's punjulna desain kontak prangko anu hadé nyiptakeun konsisten, kontak ngaropéa tinggi pikeun sadaya ukuran chip.

PLCC Connector

Panyambung PLCC -PLCCSockets
Soket PLCC mangrupikeun komponén anu ngahubungkeun pamawa chip kana sirkuit éléktronik liwat téknologi permukaan atanapi téknologi liwat-liang.
Pamawa chip plastik anu dipimpin plastik (PLCC) dianggo dina téknologi permukaan-gunung dimana sirkuit éléktronik dikaluarkeun, sareng komponén kedah dipasang atanapi dipasang langsung kana papan circuit dicitak (PCB). Pamawa chip disimpen dina stop kontak PLCC, anu dipasangkeun boh permukaan atanapi nganggo téknologi liwat-liang. Alat anu spésial anu disebut ékstrak PLCC diperyogikeun pikeun miceun pamawa chip tina soket PLCC.

Naon sét PLCC anu dianggo?
Soket PLCC digunakeun dina aplikasi permukaan-gunung (SMD) sareng téknologi permukaan-gunung (SMT). Soket PLCC anu diwangun tina aloi tambaga tolok beurat cocog dina aplikasi getaran tinggi / geter anu luhur. Sépét PLCC didamel tina tambaga daun digulung mangpaat dina aplikasi komputer anu murah.

Jinis-jinis cét PLCC
Dua kategori primér sét PLCC nyaéta:
Soket-permukaan PLCC Permukaan, anu dianggo dina alat anu peka kana panas tina prosés pantulan. Ieu ngamungkinkeun pikeun ngagantian komponén tanpa ngarencanakeun atanapi reworking sakabéh PCB.
1.27mm Pitch Female PLCC Socket, 44 Way SMT, Tin over Nickel Plated Contacts 1A
Téknologi palangkung téknologi PLCC dipikabutuh nalika alat ngabutuhkeun program kendiri nganggo drive flash atanapi alat mémori. Ieu ogé mangpaat pikeun kagiatan prototyping dimana kawat bungkus diperyogikeun.
1.27mm Pitch Female PLCC Socket, 44 Way, Through Hole, Tin over Nickel Plated Contacts 1A

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan