Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > SCSI Konektor Panyambung Series > Plastik SCSI Bagéan
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Plastik SCSI Bagéan

Kategori produk tina Plastik SCSI Bagéan, kami pabrik husus ti Cina, Plastik SCSI Bagéan, suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Plastik SCSI Bagéan suppliers

Antarbeungeut SCSI mangrupikeun panganteur umum, anu tiasa nyambungkeun adaptor host sareng dalapan pangawas périferal SCSI dina beus SCSI. Alat periferal tiasa kalebet disk, pita, CD-ROM, disk drive disk optik ulang, printer, scanner sareng alat komunikasi, jsb.
● SCSI mangrupikeun antar muka tugas sareng fungsionalitas beus. Langkung périferal anu napel dina beus SCSI tiasa dianggo dina waktos anu sami. Alat dina SCSI ngabagi beus sami.
● antarmuka SCSI tiasa ngirimkeun data sacara saksama atanapi henteu teratur, laju transmisi singkronisasi tiasa ngahontal 10MB / s, sareng laju transmisi asynchronous tiasa ngahontal 1.5mb / s.
● basa antarbeungeut SCSI disambungkeun ka alat éksternal, kabel nyambungna tiasa salami 6m.
Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan