Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Panyambung Sénsor IC Series > SUKSAP PGA
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

SUKSAP PGA

Kategori produk tina SUKSAP PGA, kami pabrik husus ti Cina, Soket PGA, mPGA Soket suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Sirkuit Terpadu Terpadu R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina SUKSAP PGA suppliers

Soket PGA Grid Array Soket
Asép Sunandar Sunarya pin, sering disinggetkeun PGA, mangrupikeun jinis bungkusan sirkuit terintegrasi. Dina PGA, pakétna pasagi atanapi persagi, sareng pin disusun dina Asép Sunandar Sunarya biasa dina bagian handap bungkusan. Pin éta umumna dipisah ku 2,54 mm (0.1 "), sareng moal atanapi henteu ngaliput sadayana di handap bungkusan.
PGA sering dipasang dina circuit board dicitak nganggo metode liang ngalebetkeun atanapi diselapkeun kana stop kontak. PGA ngamungkinkeun langkung seueur pin per sirkuit terintegrasi tibatan bungkusan anu langkung lami, sapertos bungkusan dual in-line (DIP).

Soket PGA & Adaptor
Saku daya sisipan Pin Grid Array (PGA) Sockets sareng Adapters sayogi di sababaraha jinis insulator anu patuh RoHS kalayan ratusan pilihan terminal mesin screw-machined. Husus waé tapak suku PGA tiasa diakomodasi, kalebet pola interstitial.

Soket PGA & Adaptor   Ihtisar
Konstruksi awét pikeun aplikasi naon waé
Rupa-rupa bahan, panjang, sareng ukuran
Metode anu saé ongkos pikeun ngagentos, ngaropéa, atanapi ningkatkeun alat PGA
Pilihan anu unik sapertos terminal preform solder ngaleungitkeun kabutuhan pematerasan gelombang dina aplikasi SMT / Thru-hole dicampur
Ségulator patuh RoHS sareng terminal mesin mérek-cocog sareng pédah gratis gratis - pilih boh Matte Tin / Emas (MG) atanapi Emas / Emas (GG) plating

Antenk's Pin Grid Array (PGA) Sockets
Sirkuit kompléks anu dicitak teuing berharga pikeun risiko ngaterkeun langsung kana sirkuit terintegrasi (ICs) anu mahal. Nganggo stop kontak nyaéta jawaban. Panggunaan kantong nawiskeun kauntungan anu ngabuktikeun ongkos anu saé sareng mempermudah desain dewan.

Garis soket pemprosesan Antenk dirancang pikeun dianggo kalayan bungkusan mikropemproses berbasis Intel- sareng AMD. Jenis stop kontak kalebet bumi darat (Asép Sunandar Sunarya parangkat bumi, LGA), larutan grid pin micro (mPGA), sareng PGA rendah sareng gaya sisipan enol. Seke mPGA sareng PGA dirancang pikeun sagala rupa bungkusan mikropétrok pikeun PC notebook, PC desktop, sareng server. Pikeun aplikasi khusus, soket komprési tiasa dikonpigurasi ka aplikasi anu khusus.

mPGA / PGA (ZIF)
Sockets ieu nyayogikeun inpormasi sisipan enol (ZIF) pGA pikeun pakét microprocessor PGA sareng dipasang di PCB sareng soldering téknologi permukaan-gunung (SMT). Soket PGA sayogi diangkat dugi dugi ka 989 kalungguhan nganggo uas tunggal, supir screw, sareng metode aktuasi rengkuh hex.
Soket PGA (LIF)
Sockets ieu utamana digunakeun pikeun aplikasi uji pakét microprocessor nganggo kantétan pérés ngaluarkeun kana desain PCB. Hubunganna mangrupikeun lengan luar mesin nganggo boh cap anu teras dibentuk atanapi ngahubungan kontak jero. Adat adat aya dina langkung ti 1000 posisi.

Pin Grid Array (PGA) Sockets Tipe
mPGA
PGA

PGA

Kantong PGA Biasana has :
Ngaleungitkeun panangan pin-pin, ngagampangkeun pisibilitas gabungan solder, ningkatna komponén profil low atanapi pasang kawadangan.
Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan