Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Serangan Blok Terminal > Batesan Terminal Blok PCB
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Batesan Terminal Blok PCB

Kategori produk tina Batesan Terminal Blok PCB, kami pabrik husus ti Cina, Terminal Blok Terminal PCB, suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Batesan Terminal Blok PCB suppliers

Terminal Blok Terminal PCB

Terminal kabel PCB obeng, desain desain strukturna ngiringan ciri wiring anu gampang sareng sambungan skru padet. Éta tiasa nyambungkeun sagala jinis konduktor sareng bagian cross tina 0.2mm ka 35mm, sareng jarak 2.5mm-19.0mm.

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan