Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Konektor Series PCB
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Konektor Series PCB

Kategori produk tina Konektor Series PCB, kami pabrik husus ti Cina, Panyambung Din41612, Dewan Pikeun Panyambung Dewan suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Bébas Panyekel Baterai Kontak R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Tambih deui

Sambungan Metric 2.0mm Hard

Tambih deui

Panyambung PLCC

Panyambung PCB: Backplane, Kawat-ka-Papan, Konektor dewan-ka-Papan

Sistem panyambungna jinis ieu dipasang atanapi diolah kana papan circuit anu dicitak (PCB). Aya sababaraha panyambungna sareng aksesoris PCB anu paling dirancang pikeun kagunaan khusus. Pikeun masihan sababaraha, aranjeunna kalebet: Konektor Din41612, Konektor Dewan Pikeun, Panyambung Bébas Batre Kontak, Konektor Beus Terpanjang, Konektor PLCC.

Panyambung Din41612

DIN 41612 Connector

Dewan Pikeun Panyambung Dewan

board to board connector

Bébas Panyekel Baterai Kontak

battery connector

Konektor Seus Ka hareup

future bus connectors

PLCC Konektor

1-27MM-PLCC-SOCKET-CONNECTOR

1.ANTENK nyayogikeun rupa-rupa lamina spésip khusus dina tumpukan konektor PCB anu dirarancang sareng dibina pikeun syarat pelanggan khusus. Staf ngalaman kami parantos ngembangkeun produk adat dina sababaraha gaya kontak, pitches sareng tumpukan jangkungna. Desain kami dibasajankeun konsep anyar pikeun duplikat produk pasar anu tos aya atanapi kalayan perbaikan. Seueur desigsn anu digunakeun nganggo prosés manufaktur otomatis pikeun ningkatkeun réliabilitas sareng nyayogikeun ongkos tabungan penting.


Produk Produk kami lega dianggo dina peralatan éléktronik, sapertos monitor, alat elektronik, motherboard komputer, switchboards program-control, LED, kaméra digital, pamuter MP4, rupa-rupa disk gudang anu dicabut, telepon tanpa kabel, telepon walkie, telepon sélulér , alat rumah tangga digital sareng kaulinan éléktronik, karéta gancang, penerbangan, stasiun komunikasi, Militer sareng saterasna


Naon anu Panyambung PCB?
Nyambungna circuit Circuit anu dicitak nyaéta sistem sambungan anu dipasang dina PCB. Biasana konektor PCB dianggo pikeun mindahkeun sinyal atanapi kakuatan ti hiji PCB ka anu sanés, atanapi atanapi ti PCB ti sumber anu sanés dina alat-alat anu ngawangun. Aranjeunna nyayogikeun metodeu Desain kanggo Pabrik, sabab PCB henteu nganggo kabel panjang sareng silih tiasa dirakit engké dina prosés produksi.

Oriéntasi Panyambung PCB
Istilah PCB Panyambung ngarujuk kana sistem sambungan multipin dasar, biasana dina perenah sagi opat. Masang kawin tina konektor PCB boh tiasa pikeun dewan-ka-papan atanapi kabel-to-board (kawat-ka-papan). Susunatur dewan-ka-papan tiasa masihan sababaraha orientasi sambungan PCB, sadayana dumasar kana 90 peringkatan gelar:

Seluk atanapi mezzanine - kadua panyambungna orientasi nangtung;
90 Gelar, Angle Katuhu, Papan kanggo Papan Putri - hiji konektor nangtung, hiji horisontal;
180 Gelar, Coplanar, Edge-to-Edge - kadua panyambungna orientasi horisontal.

Ngaran séjén pikeun Konektor PCB

Nyambungkeun PCB tiasa dikenal salaku produk PCB Interconnect. Istilah khusus ogé dianggo pikeun dua sisi sambungan. Nyambungkeun PCB Jalu sering disebut Pin Headers, sabab éta ngan ukur barisan pin. Panyambung PCB awéwé tiasa disebat Sockets, Receptacles, atanapi bahkan (rada matak ngabingungkeun) Receptacles Header.

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan