Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Jadwal Pin Headers Series > Lulugu Lalaki séjén
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Lulugu Lalaki séjén

Kategori produk tina Lulugu Lalaki séjén, kami pabrik husus ti Cina, Pcb Lulugu, Lulugu Lalaki séjén suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Panyambung Lulugu Lalaki R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Lulugu Lalaki séjén suppliers

Tinjauan Lulugu Custom séjén

Lulugu Adat nyayogikeun fleksibilitas desain, efisiensi produksi nalika turunna aset paralatan anu diperyogikeun

Kulawarga lulugu antenk nawiskeun fleksibilitas desain lengkep pikeun ngarobih header standar atanapi ngembangkeun panyambungna khusus pikeun nyayogikeun syarat desain khusus. Anggo Custom Header Configurator atanapi ngahubungi Antenk pikeun milarian solusi header anu khusus pikeun seueur program sareng jilid.


Nalika OEM ngalakukeun sisipan pin kana PCB, aranjeunna kedah investasi dina mesin jahitan pikeun ngalakukeunana, sareng naékkeun biaya manufaktur. Lulugu Custom ngadamel sisipan pin anu henteu perlu sareng ngaleungitkeun kabutuhan palanggan pikeun nandurkeun mesin jahitan.


OEMs sering milari cara pikeun mempermudah prosés manufakturna pikeun ngirangan biaya sareng kéngingkeun pasar pikeun gancang deui. Lulugu Custom ngirangan léngkah prosés manufaktur ku cara nyayogikeun headers ku pin anu tos diselapkeun.


Nalika lulugu anu pas-biasana biasana minuhan standar otomotif, panganteur sanés paling tangguh anu sayogi. Watesan anu dijual henteu ngan ukur standar standar otomotif, éta ogé masihan panganteur anu langkung kuat tibatan pencét-pas.


Fitur sareng Mangpaat

Custom headers available- delivers solusi jeung perumahan custom, pin sarta bilah dirancang pikeun tiap application`s pangabutuh unik

Ngaluarkeun kabutuhan alat jahitan- Nyiptakeun tabungan ongkos ku nurunkeun investasi modal anu diperyogikeun pikeun produksi

Adat Combo agul / Pin Lulugu

Pin sareng bilah anu sayogi dina sababaraha ukuran, cacah, amperages sareng plating

Nawiskeun kalenturan pikeun nyayogikeun kabutuhan khusus

Ngurangan sajumlah komponén dina PCB ku cara ngagampangkeun pin anu langkung sareng agul dina hiji lulugu

Lulugu Custom Pin

Sebutkeun atribut sareng konfigurasi produk online

Lulugu Pin Custom dirancang sareng sampel dina sababaraha dinten

Langkung seueur versi anu dipasang, kalebet sudut menegak sareng katuhu, ngalangkungan liang, nangtung sareng horizontal SMT

Desain pikeun nyocogkeun profil rendah sareng syarat tumpukan fleksibel

Pin sareng / atanapi bilah anu diselapkeun kana lulugu per spésifikasi- Nyayogikeun biaya waktos sareng biaya ku nyederhanakeun prosés produksi

Wafers tunggal sareng dua- Sesuaikeun pikeun aplikasi tumpukan papan spésifik

Ngaliwatan liang- pin sareng SMT anu sanggup- Nyayogikeun antar muka anu langkung kuat

Ukuran sirkuit khusus, panjang pin variabel dina paningkatan 1.0mm- Nyayogikeun kalenturan pelanggan


Panerapan

Otomotif

Awak éléktronik

Mesin karéta


Kandaraan Komérsial

Infotainment

Sistem kasalametan


Nu meuli

Sistem audio mobil

GPS

Mesin Kaulinan

Perkakas Imah

LCD TV

Atur Buleud Top


Data / Komunikasi

Komputer desktop

Monitor

Komputer catetan

Pelayanan

Neundeun


Industri

Cahaya

Logika kontrol

Kakuatan

Sistem robotic

Ngarobih sistem


Telekomunikasi

Stasion base

Ruang kontrol

Stasion bursa

Router

Euis

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan