Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Sambungkeun Sambungkeun Sambung > Bagéan Panyambung OBD
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Bagéan Panyambung OBD

Kategori produk tina Bagéan Panyambung OBD, kami pabrik husus ti Cina, Bagéan Panyambung OBD, suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Bagéan Panyambung OBD suppliers

Bagéan Panyambung OBD.

OBD: Diagnostics Board.

Salah sahijina nyaéta pikeun nyambung ka OBD tina kendaraan liwat jalur data khusus. Maca data sareng ningalikeun éta dina layar pidéo anu cocog sareng umumna sami sareng layar tampilan komputer nyetir. Dina waktos biasa, kabel nyambungkeun tiasa dipasang kana antarmuka OBD sadaya waktos tanpa ngaleupaskeun, ngan ukur layar tampilan anu diperyogikeun. Nu boga bisa milih data anu bakal ditingalikeun ku dirina

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan