Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Jaringan & Asesoris Series > Jaringan Keystone Jacks
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Jaringan Keystone Jacks

Kategori produk tina Jaringan Keystone Jacks, kami pabrik husus ti Cina, Cat5e Coupler Jack, Awak Pondok Jack Keystone suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Cat5e Jack Pondok R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Jaringan Keystone Jacks suppliers

Jaringan Ke ystone Jacks. China Cat5e Coupler Jack, pabrik Keystone Jack Short Body, milih kualitas Cat5e Jack Short, Keystone Jack Unshield, sareng sajabana, kalebet jack keystone pikeun CAT6A , CAT6 , CAT5E , sareng CAT3

Jack keystone aya snap dina modul anu digunakeun pikeun masang konektor listrik tegangan handap kana piring témbok keystone, panel témpél, plate face atanapi permukaan mount box.

Jack Keystone kami sayogi dina 10 warna anu sanés pikeun pamasangan kode-warna anu gampang.

Ngédit palabuhan RJ45

1. Asalna:



2. Nami RJ singkatan tina jack terdaftar sareng kode USOC (universal service ordering code) kode sistem bel. USOC mangrupikeun séri stop kontak anu kadaptar sareng modél kabel na, anu dikembangkeun ku sistem bel pikeun nyambungkeun alat-alat pangguna kana jaringan umum. Peraturan FCC ngatur aplikasi ieu. FCC (Komisi Komunikasi Federal) ngaluarkeun dokumén atas nama pamaréntah AS pikeun nangtoskeun RJ11.



3. RJ11 mangrupikeun nami umum konektor anu dikembangkeun ku Western Electric Co. Bentukna dihartikeun salaku alat penghubung 6-pin. Asalna disebut wexw, dimana x hartosna "aktip", kontak atanapi jarum. Salaku conto, we6w gaduh sadayana genep kontak, jumlahna tina 1 dugi 6. Antarmuka we4w ngan ukur nganggo opat pin, dua kontak terluar (1 sareng 6) henteu dianggo, sareng we2w ngan ukur nganggo dua pin tengah. Pikeun RJ11, sumber inpormasi kontradiktif. Éta tiasa janten konektor 2 atanapi 4-inti 6-pin. Anu langkung matak lieur nyaéta RJ11 henteu ngan ukur dianggo pikeun ngagambarkeun konektor 6-pin, éta ogé ngarujuk kana versi 4-pin.



4. RJ45 sareng RJ11: standar anu béda, ukuran anu béda



5. Kusabab béda ukuran tina dua (RJ11 nyaéta 4 atanapi 6-pin, RJ45 mangrupikeun alat sambungan 8-pin), jelas yén colokan RJ45 henteu tiasa dilebetkeun kana stop kontak RJ11. Nanging, éta sacara fisik tiasa dilakukeun (colokan RJ11 langkung alit tibatan RJ45 jack), anu ngajantenkeun jalma mikir yén aranjeunna kedah atanapi tiasa damel babarengan. Sanés. Disarankeun pisan pikeun henteu nganggo colokan RJ11 pikeun stop kontak RJ45.



⒍ kusabab RJ11 henteu distandarkeun sacara internasional, ukuranana, kakuatan sisipan, sudut sisipan, sareng sajabana henteu saluyu sareng sarat desain konektor standar internasional, janten interoperabilitas henteu tiasa dijamin. Aranjeunna malah nyababkeun karuksakan duanana. Kusabab colokan RJ11 langkung alit tibatan stop kontak RJ45, bagian plastik dina dua sisi colokan bakal ngarusak pin logam tina stop kontak anu dilebetkeun.



Port RJ - 45 mangrupikeun palabuhan anu paling umum, nyaéta port Ethernet pasangan twisted umum kami



Kusabab pasangan twisted utamina dianggo salaku medium transmisi dina Fast Ethernet, port RJ-45 tiasa dibagi kana jaringan 10Base-T RJ-45 port sareng jaringan 100base TX RJ-45 port.



Diantarana, port RJ-45 jaringan 10Base-T biasana diidentifikasi minangka "ét" dina router, sedengkeun port RJ-45 jaringan 100base TX biasana ditandaan salaku "10 / 100btx". Ieu utamina disababkeun ku kanyataan yén kaseueuran produk tina router Ethernet Fast masih nyoko kana adaptif bandwidth 10 / 100Mbps.



Angka kénca nunjukkeun palabuhan RJ-45 tina jaringan 10Base-T, sedengkeun angka katuhu nunjukkeun port RJ-45 tina jaringan 10 / 100base-tx. Nyatana, dua palabuhan RJ-45 sami persis dina hal palabuan nyalira, tapi struktur sirkuit jaringan anu saluyu dina palabuhan béda, janten aranjeunna henteu tiasa sambung santai.



Harti sinyal pin panganteur RJ45



Antarmuka Ethernet 10 / 100Base-T:



1 TX + data tranceive +



2 TX - data tranceive -



3 RX + nampi data +



4 N / C teu nyambung



5 N / C teu nyambung



6 RX - nampi data



7 n / C teu nyambung



8 N / C teu nyambung



Antarmuka Ethernet 100base-t4:



1 TX_ D1 + data tranceive +



2 TX_ D1 - data tranceive



3 RX_ D2 + nampi data +



4 BI_ D3 + data arah bi +



5 BI_ D3 bi arah



6 RX_ D2 - nampi data



7 BI_ D4 + data arah bi +



8 BI_ D4 data arah bi



Catetan: Antarmuka RJ45 ngadopsi modél transmisi diferensial, TX + sareng TX - mangrupikeun sapasang pasangan twisted, anu tiasa ngirangan gangguan nalika dipintal sasarengan.

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan