Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Panyambung Sambung USB > Sayuran Mini & Micro USB
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Sayuran Mini & Micro USB

Kategori produk tina Sayuran Mini & Micro USB, kami pabrik husus ti Cina, Micro Usb2.0 B Awéwé, Micro Usb SMT Dip suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Usb SMT Dip sareng Flange R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Sayuran Mini & Micro USB suppliers

Antenk mini usb: Panyokong USB leutik dipendakan dina kaméra digital, hard drive éksternal, hub USB sareng alat anu sanés. Mini USB jauh langkung leutik tibatan USB Type A sareng B tapi dua kali langkung kandel sapertos Micro USB (tingali ilustrasi di handap).

MICRO USB ntenk: Micro USB mangrupikeun versi miniatur tina antarbeungeut Universal Serial Bus (USB) anu dikembangkeun pikeun ngahubungkeun alat kompak sareng sélulér sapertos smartphone, pamuter MP3, alat GPS, mesin cetak sareng kaméra digital.

Konektor USB micro aya atanapi parantos aya dina tilu bentuk: micro A, micro B sareng micro USB 3. USB 3 micro sami sapertos micro B, tapi ku grup pin tambahan dina sisi dua kali kabel, ngamungkinkeun USB 3 langkung ageung. Siga standar USB, versi micro-plug-and-play sareng hot-swappable.


Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan