Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Jadwal Pin Headers Series
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Jadwal Pin Headers Series

Kategori produk tina Jadwal Pin Headers Series, kami pabrik husus ti Cina, Jalu Pin Pin, Pin Lambang Langsung Box suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Lulugu Pin R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Tambih deui

0.8mm Lulugu Pami

Tambih deui

1.0mm Lulugu

Tambih deui

1.27mm Lambang Biasa

Tambih deui

2.0mm Lulugu

Tambih deui

2,54mm Lulugu

Tambih deui

Lulugu Lalaki séjén

1.ANTENK MALE PIN HEADER Siri dina Lulugu mangrupikeun lulugu anu lengkep dina sababaraha konfigurasi kalebet jajaran Bujang, Dual sareng Tilu, Sudut Lurus atanapi Katuhu dina Thru-Hole atanapi SMT Pasangan. Kasabaran anu jarakna .025 "sq. Lancar réngsé sareng taper dikedip pikeun ngaleungitkeun karusakan sisipan kana PCB atanapi panyambung kawin. ANTENK Pin Headers tiasa gampang dipotong kana ukuran anu saé sakumaha anu diperyogikeun. Pilihan kalebet versi insulator anu ditumpuk sareng pilihan tin, emas atanapi palapis emas selektif.


Jenis Judul Pin Antenk Judul Ku Dukun

0.8mm Lulugu Tangkal
1.0mm Lulugu
1.27mm Lambang Biasa
2.0mm Lulugu
2,54mm Lulugu

Lambang Kepala Antenk Jalu Pin

Header Antenk's Pin Pin anu loba dianggo dina peralatan éléktronik, sapertos monitor, instrumen éléktronik, motherboard komputer, switchboards program-kontrol, LED, kaméra digital, pamuter MP4, rupa-rupa disk gudang anu tiasa dicabut, telepon nganggo kabel tanpa kabel, walkie-talkies, telepon sélulér , alat rumah tangga digital sareng kaulinan éléktronik, karéta gancang, penerbangan, stasiun komunikasi, Militer sareng saterasna.


2.54mm male pin headers 90°2.54mm male pin headers 180°2.54mm male pin headers SMT

Judul Pin Jalu:

SPESIFIKASI:
Rating Ayeuna: 0.75Amp
Rintangan Penebat: 1000M ohms min
Rintangan hubungan: 20M ohms max
Diélectric With With: AC500V
Suhu Operasi: -65 ° C ka + 125 ° C
Bahan Hubungan: Kuningan
Bahan Insulator: PA6T, UL94V-0, Warna: Hideung



Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan