Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Panyambung Sénsor IC Series > SIP Sockets Babad
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

SIP Sockets Babad

Kategori produk tina SIP Sockets Babad, kami pabrik husus ti Cina, Kantong IC, Stop kontak SIP suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina SIP Sockets Babad R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina SIP Sockets Babad suppliers

SIP Sockets & Adaptor
Kualitas tinggi antenk, tiasa diandelkeun Paket Tujuh Dalam Talian (SIP) Sokong, Adaptor, sareng Headers didamel nganggo terminal screw-machined anu teguh pikeun pagelaran unggul.

Sokongan SIP sareng Adaptor Ihtisar

Soket SIP sareng Adaptor ti Antenk gampil disaluyukeun ku rupa-rupa pilihan insulator, kalebet pamangkatan Terminal Peel-A-Way tiasa dicabut, dibentuk Solid Strips, sareng cet Strip Snap anu tiasa dirobih dina .100 / (2.54mm) tambihan pikeun mastikeun anjeun salawasna ngagaduhan jalur ukuran anu leres dina leungeun. Sadaya model menampilkeun terminal screw-machined urang sareng kontak multi-jari pikeun kabuktosan sareng kinerja.

Ngaganti operasi beban leungeun, ngartikeun jangkungna tumpukan papan-ka-papan, atanapi nyayogikeun metodeu anu gampang pikeun nyolok sareng unplug komponén atanapi papan. Hubungi kami pikeun ngarancang saklar anu leres SIP, adaptor SIP, lulugu SIP, atanapi konektor sakaligus anu anjeun butuhkeun.

Déwan otomatis patuh.
Entri diketepkeun kanggo betahna.
Rentang corak sareng gaya terminal, ti 2 dugi ka 100 posisi.
Terminal Sold Preform aya kanggo aplikasi SMT anu dicampur sareng aplikasi prosés thru-hole.
Tutup lengan handap pikeun 100% anti-wick tina pésér.
Opsi Tape Goréng on terminal ngajagi kontak tina kontaminasi salami prosés dewan.
Ségulator sareng terminal patuh RoHS cocog sareng ngolah gratis gratis - pilih boh Matte Tin atanapi Emas.
SIP Sockets

Sokongan SIP sareng Adaptis Aplikasi Biasa :

Ngaleungitkeun panangan pin-pin, ngagampangkeun pisibilitas gabungan solder, ningkatna komponén profil low atanapi pasang kawadangan



Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan