Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Penyambungkeun Sambung Kabel Pita > Panyambung Socét IDC
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Panyambung Socét IDC

Kategori produk tina Panyambung Socét IDC, kami pabrik husus ti Cina, Panyambung Idc, Panyambung Sok Idc suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Idc Kabel R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Panyambung Socét IDC suppliers

Nyambungkeun panyambungna Antenk Insulasi Penapisan dirancang pikeun gancang sareng éféktif ngeureunkeun kabel datar dina rupa-rupa aplikasi. Gaya terminasi IDC parantos hijrah sareng parantos dilaksanakeun kana sababaraha jinis konektor kusabab réliabilitasna sareng betahna ku panggunaan. Pencét kana sub bagian anu cocog di handap gumantung kana konektor atanapi aplikasi anu dipikahoyong.

Hubungan insulasi-pamindahan (IDC) , anu ogé katelah kontak insulasi-piercing (IPC), mangrupikeun konektor listrik anu dirancang pikeun dihubungkeun ka konduktor tina kabel insulated ku prosés sambungan. IDC maksakeun sabeulah anu ngawujudkeun sabeulah atanapi bilah ku insulasi, ngaleungitkeun kabutuhan ngala kabel.

Picoflex IDC connector

Plugin IDC / Soket - Panyambung slot Edge Card

Kartu Edge SLOT Panyambung nyaéta bagian tina lembaran sirkuit dicitak (PCB) anu diwangun tina jejak ngarah kana juru papan anu ditujukeun pikeun dipasang kana soket cocog.


Konektor IDC
Penyambung IDC ogé katelah kontak insulasi-pamindahan, atanapi kontak insulasi-penindik. Konektor mangrupikeun panyambungan sareng kabel pita, sareng nganggo kontak anu tajam pikeun nempat kana kawat, nyebat insulasi sareng nyambungkeun sareng kawat dina cara anu aman sareng gampang.
Prinsip sambungan basajan ieu cocog pikeun kabel pita anu légal-léngkah, sabab ngamungkinkeun panyambungna ngajantenkeun sambungan anu ngajamin dina sababaraha kabel anu henteu perlu alur kabel. Konéksi las tiis ieu tiasa mastikeun sambungan gas anu ketat antara kawat sareng konektor.


Rentang panyambungna Antenk tina IDC kalebet plug sareng soket dina konfigurasi anu cocog sareng tujuan anjeun.

Aplikasi konektor IDC
Sambungan IDC sering dianggo aplikasi tegangan low, sapertos nyambungkeun drive komputer sacara internal atanapi nyambungkeun périferal komputer. Aranjeunna sering dicutat salaku langkung disukai kusabab aranjeunna gaduh kacepetan instalasi anu langkung gancang tinimbang panyambungna kabel konvensional.
Konektor IDC ogé ngagaduhan kaunggulan yén sababaraha konektor IDC tiasa dipasang sareng panjang pita pita anu sami, tiasa ngurus sababaraha konéksi sacara ékonomis, ngahémat waktos pamasangan langkung rumit.

Fitur sareng Kauntungan IDC
• sambungan las tiis gancang
• Biaya épéktip
• serbaguna
• Tutup gancang pikeun kawat.


Panyambung soket IDC Antenk ogé katelah, konektor IDC, konektor soket IDC, konektor IDC socketed, panyambung idc, konektor sokok idok 4x2, 8 koncét sokok idc, konektor soket idx 5x, konektor soket id pin, konektor soket idx, 7x2 idc konektor, 14 pin idc konektor panyambung, konektor soket idok 8x2, 16 konektor soket idc, panyambung sokok idok, 10x2 panyambung sokok, 20 konektor id id, 12x2 konputer konektor, 26 pin idc konektor soket, 18x2 idola konektor, konektor soket idok, 20x2 konektor sokok idc, 40 konektor soket idc, konektor soca idx 25x2, konektor socket id pin, 30x2 konektor sokok idx, 60 koncét id id konektor, 32x2 idc konektor panyambung, 64 pin idc konektor sénsor, konektor soca idc, 2,52 idc, konektor sangkut 30x2, 60 koncét sokok idc, 32x2 idc konektor konektor, 64 pin idc soket konektor, sambung 2,54mm idok konektor, 0.10 Panyambung soket IDC inci, konektor soket IDS, konektor soket idc soket, konektor soket PCB idc, panyambung circuit idc soket konektor, konektor kabel pita, kabel kabel idc konektor panyambung, rata pita co nnektor, konektor soket idc soket, konektor kawat datar, konektor kawat soket idc, konektor soket IDI 4x2, konektor sokok IDC, 8 konektor IDC soket 5x2, konektor soket IDC, 10 pin konektor soket IDC, konektor soket IDC, konektor soket IDC 1400 , Panyambung soket 8x2 IDC, 16 konektor soket IDC, panyambung soket 10x2 IDC, 20 panyambung soket IDC, konektor soket IDx 12x2, 26 konektor soket IDC, panyambung soket 18x2 IDC, 36 konektor soket IDC, konektor soket IDC 20x2, panyambung soket 12x2 IDC, 26 pin konektor soket IDC, panyambung soket 18x2 IDC, 36 konektor soket IDC, konektor soket IDC 20x2, panyambung soket 12x2 IDC, 26 pin konektor soket IDC, panyambung soket 18x2 IDC, 36 konektor soket IDC, konektor soket IDC 20x2, panyambung soket 12x2 IDC, 26 pin konektor soket IDC, konektor 18x2 IDC, konektor soket IDC, konektor soket IDC 20x2 Konektor soket IDC, konektor soket IDx 25x2, konektor soket ID pin, 50 konektor soket IDC, konektor soket IDx 30x2, 60 konektor soket IDC, konektor sokok IDK 32x2, 64 pin konektor soket IDC, konektor soket IDC, sambungan kabel 0.10 inci, panyambung soket ID10, Panyambung soket IDS, konektor soket IDC soket, konektor soket IDB PCC, papan circuit dicetak IDC soket konektor, konektor kabel pita, kabel pita IDC konektor panyambung, konektor pita datar biasa, sock pita IDC pita datar et konektor, konektor kawat datar, konektor kabel kawat IDC soket, IDC soket header, header soket idc, headset soket ID4,54mm, 0,10 inci IDC soket, kabel pita datar, kabel pita datar, 10 kabel konduktor kabel, 16 kawat pita konduktor .

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan