Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Sambungkeun Panyambung D-Subminiature > Panyambung IDC D-Sub
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Panyambung IDC D-Sub

Kategori produk tina Panyambung IDC D-Sub, kami pabrik husus ti Cina, Panyambung low IDC D-Sub Konektor, Kabel Datar IDC D-Sub Panyambung suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina D Sub Tipe Panyambung KTP R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Panyambung IDC D-Sub suppliers

Konektor ID-D-sub

IDC (panyambungan pamindahan insulasi) Konektor D-sub mangrupikeun jinis konektipitas listrik anu dirancang pikeun dihubungkeun ka konduktor (kabel) insulated kabel, paling umum nyaéta kabel pita (kabel anu seueur kabel anu ngajalankeun kabel paralel saling dina pesawat datar anu sami).


Aplikasi pikeun konektor IDC D-sub

Konektor IDC D-sub, napel kabel pita, mantuan dina kaayaan dimana anjeun peryogi seueur sambungan tanpa sajumlah kabel. Aranjeunna biasana dianggo dina sistem komputer sareng éléktronik anu ngabutuhkeun sababaraha beus data pikeun nyambungkeun périferal internal, sapertos drive drive ka Controller drive na. Éta ogé sering dianggo dina aplikasi industri sareng telekomunikasi.


Kumaha carana panyambung IDC D-sub tiasa dianggo?

Kalayan panyambung IDC D-sub, teu kedah persiapan kabel - dina kecap sanésna, anjeun henteu kedah nganggo kabel kabel insulasi ieu sateuacan nyambung. Nyambungkeun kabel ka konektor, aya bilah anu diasah (atanapi kontak) dina konektor anu maksa ngaliwatan insulasi sakitar kabel, ngajantenkeun hubungan anu aman.


Panyambung IDC D sub ti Antenk, Pinunjul ngagaduhan reliabilitas kontak anu luhur, umur panjang sareng résistansi kontak anu rendah.



Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan