Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Panyambung Sénsor IC Series > Soket DIP Babad
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Soket DIP Babad

Kategori produk tina Soket DIP Babad, kami pabrik husus ti Cina, Soket DIP Babad, Ditar circuit integrasi DIP suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Dual Paket Sa-Dual R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Soket DIP Babad suppliers

Sokongan DIP & Adaptor

Mesin dipeserkeun Dual In-line Package (DIP) Sockets sareng Adapters nampung aplikasi ti permukaan gunung dugi thru-hole. Terminal screw-machined nawiskeun kualitas anu langkung saé pikeun daya tahan jangka panjang.

Tinjauan tina SIP & Adaptor
Soket sareng Adip DIP ngijinkeun ngagantian alat anu gancang sareng gampang, ningkatkeun, atanapi perbaikan dina uji sareng aplikasi produksi, bari ngajagaan alat DIP tina paparan panas nalika ngolah papan. Terminal mesin trafik kalayan kaleuleuwihan, kontak multi-jari ngajamin kinerja dipercaya sanajan dina lingkungan kasar.
Déwan otomatis patuh.
Rentang corak sareng gaya terminal, ti 8 dugi ka 64 pin.
Opsi Tape Goréng on terminal ngajagi kontak tina rereged nalika ngolah papan.
Terminal Sold Preform aya kanggo aplikasi SMT anu dicampur sareng aplikasi prosés thru-hole.
Ségulator sareng terminal patuh RoHS cocog sareng ngolah gratis gratis - pilih boh Matte Tin / Emas (MG) atanapi Emas / Emas (GG) plating.

DIP Antenk (Bungkusan Inline Dual) Sockets- Dockets Palasik DIP Klasik
Pilihan ageung kantong DIP urang antara 1 dugi ka 48 kontak tiasa nyayogikeun sambungan anu tiasa dipercaya antara alat-alat sirkuit terintegrasi (IC) sareng PCB. Antenk nawiskeun kantong DIP dina rupa-rupa pikeun reliabilitas anu luhur. Posisi kisaran ti 1 dugi ka 48, sareng pilihan penawaran kalebet jalan sareng pemasangan permukaan, profil nol anu teu kedah, kontak batin opat ramo sareng kontak daun dua, ogé rupa-rupa pilihan panyaduran.
IC sockets and adapters
Antitk DIP Soket Produk Produk
1 ka 48 posisi
Hubungan batin opat ramo opat atanapi kontak daun duaan henteu opsional
Bukaan kabuka sareng housings pigura katutup
Sadia kalayan macem-macem pilihan plating

Opat ramo Opat ramo
Tepung mesinna atanapi dicap kontak jero opat ramo sareng housings pigura kabuka atanapi ditutup ngagampangkeun kantong DIP anu dipercaya pisan.

Dual Kontak Daun
Hubungan daun Dual nyayogikeun solusi anu efektif pikeun desain stop kontak DIP kalayan karakteristik penanganan punjul.
Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan