Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Panyambung Sénsor IC Series
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Panyambung Sénsor IC Series

Kategori produk tina Panyambung Sénsor IC Series, kami pabrik husus ti Cina, Kantong IC, Konektor Panyambung Ic suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Pin Soket IC R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Tambih deui

Soket DIP Babad

Tambih deui

SIP Sockets Babad

Naon Tugas IC?
Kaseueuran alat listrik sapopoé urang ngandung sirkuit terpadu (IC) atanapi chip anu dipasang dina papan circuit anu dicitak (PCB). Kaseueuran chip dipasihan langsung kana papan tapi kadang-kadang aranjeunna kedah ditukeurkeun, atanapi diangkat, sareng ieu nalika hiji IC sok dianggo.
Soket IC pas kana dewan sareng nyepeng chip, ngajagi tina karusakan panas anu tiasa disababkeun ku cara ngaterkeun. Kripik anu tiasa diprogram mangrupikeun conto anu saé dimana sét ICna dianggo, anu ngamungkinkeun panyabutan pikeun nguji, programming atanapi ngagantian kusabab gagal.

IC (Sirkuit terintegrasi) Sockets

Panyambung IC Sockets dirancang pikeun nyayogikeun hubungan anu interaktif antara pimpinan komponén sareng papan circuit anu dicitak (PCB). Konektor ieu dirarancang pikeun nyayogikeun hubungan interaktif antara komérsial komponén sareng papan circuit anu dicitak (PCB). Éta mempermudah desain dewan, ngamungkinkeun reprogramming basajan sareng perluasan sareng perbaikan gampang sareng ngagantian, sareng nawiskeun solusi ongkos-efektif tanpa résiko ngagaleuh langsung. Kalayan rupa-rupa solusi pikeun laras grid darat (LGA) sareng kantong grid grid (PGA), konektor ieu ningalikeun tip tip géométri anu dioptimalkeun pikeun ngirangan résiko tina karusakan kontak nalika nanganan sareng pamasangan pakét.

Antenk nawiskeun jembar komprehensif kantong DIP, SIP sareng PGA pikeun nyocogkeun ka sababaraha aplikasi listrik.


Jinis Sockets IC
DIL / DIP- Dual garis. Ieu gaduh dua jajar paralél anu paralel, sayogi dina sababaraha angka pikeun cocog sareng IC anu relevan sareng biasana ongkosna efektif. Stop kontak anu langkung ageung tiasa didamel ku nempatkeun dua langkung alit, ujug-ujug, sapertos dua 8-pin janten 16-pin.

SIL / SIP - Bujang dina jalur. Soket ieu ngagaduhan garis pin anu panjang sareng sering dianggo dina aplikasi anu langkung alim sapertos naros résistor atanapi papan kalayan pinunjul anu pondok, sapertos komputer desktop. Aya sababaraha ukuran béda sareng atribut anu sayogi.

PGA - Sumbangan Pin Grid Array. Sirkuit kompléks anu dicitak teuing berharga pikeun risiko ngaterkeun langsung kana sirkuit terintegrasi (ICs) anu mahal. Nganggo stop kontak nyaéta jawaban. Panggunaan kantong nawiskeun kauntungan anu ngabuktikeun ongkos anu saé sareng mempermudah desain dewan.

DIMM - Modél mémori Dual In-line. Memori Aksés acak (RAM) tiasa gampang dipasang dina komputer atanapi laptop nganggo sét DIMM. Ieu komponén penting anu ngabantosan panyambungan dipercaya. Aranjeunna ngagaduhan dua barisan kontak listrik atanapi pin dina dua sisi. Éta aturan umum yén langkung seueur pin langkung luhur RAM anu dirojong. Aya sababaraha ukuran pin anu sayogi.

SIMM - Modél Mémori Dina Langsung Tunggal. Ieu ngagaduhan sakaligus pin anu nyambungkeun modul memori kana papan sirkuit. Éta mangrupikeun rohangan rohangan sareng tiasa dipasang di sudut anu tos ditangtukeun ku polarisasi positif pikeun nyegah modul memori teu leres dilebetkeun. Éta dipaké biasana dina komputer anu langkung lami ti taun 1980an dugi ka akhir taun 1990an. Sadia dina sagala rupa ukuran sareng sajumlah pin.

 2.54mm IC Socket Type Stamped PGA Pin grid array sockets 1.27X1.27mmMachined Pin header connectors 2.54 mm MPHEM series


Panyambung Sockets IC / Sitar Sirkuit Terpadu Terpasangna Biasa

Dina komputer notebook sareng desktop, kantong LGA ngagaduhan piring bolster anu kuat pikeun sambungan anu dipercaya kana bungkusan mikropemproses bari ngawatesan ruku PCB nalika komprési.

Dina palayan, kantong mPGA sareng PGA kami - sareng lampiran khusus anu aya dina langkung ti 1.000 posisi - langkung tina kakuatan sisipan enol (ZIF) kana pakét mikropemproses PGA sareng selapkeun kana PCB kalayan téknologi permukaan-gunung (SMT). Sockets IC Antenk dirancang pikeun prosesor CPU kinerja anu langkung luhur.

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan