Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Combo Kakuatan D-sub Konektor Series > D Sub Konektor Gunung Angsel Katuhu
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

D Sub Konektor Gunung Angsel Katuhu

Kategori produk tina D Sub Konektor Gunung Angsel Katuhu, kami pabrik husus ti Cina, Kakuatan standar D Sub Konektor Gunung Anglér Kanan, Kakuatan Densitas Tinggi D Sub Panyambung Angle Pegat Bumi suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Nyambungkeun Hubungan Nyambung POWER-D Campuran R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina D Sub Konektor Gunung Angsel Katuhu suppliers

Kakuatan Kakuangan (Luhur Kiwari) Konektor D-sub, Paguyuban Papan Énggal, Kené Mesin

Di dieu aya seueur Kombo Power (High Current) D-Sub konektor bikang & jalu kanggo dijual. Anjeun tiasa milih kabugaran anu pangsaéna. Pariksa halaman handap ieu sareng milari Milarian Angle Combo Power (High Current) D-Sub Penyambung anu anjeun pikahoyong.


Fitur Power Panyambung D-SUB Angsel Katuhu, Mesin

Sayogi dina konfigurasi standar
Hubungan Antenk pikeun ukuran anu sanés / susunan kontak.
Sayogi dina 10/20/30/40 kontak kakuatan amp, sinyal 5 amp.
Ngidinan sinyal, arus tinggi & tegangan tinggi dina hiji konektor.
Hubungan tos dieusian kana insulator.

Bahan Daya Panyambung D-SUB Anger Katuhu, Mesin
Shell: Steel, Nikel dilapis
Insulator: Thermoplastic-Dieusi Kaca, UL 94V-O, Hideung
Kontak Sinyal: Tembaga Tembaga Machined, Lampu Emas Teras
Kenalan Kakuatan: Mesin Tembaga Machined, Full Emas Flash
Bracket: Dingin baja Gulung, Bersalut Nikel
Boardlock: Kuningan, Nikel Plated

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan