Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Konektor Series PCB > Sambungan Metric 2.0mm Hard
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Sambungan Metric 2.0mm Hard

Kategori produk tina Sambungan Metric 2.0mm Hard, kami pabrik husus ti Cina, Metric Konektor, Panyambung métrik 2.0Mm Hard suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Konektor Kontrik Hard R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Sambungan Metric 2.0mm Hard suppliers

Hareup Beus panyambungna Pedaran
Konektor Panyambung Bawang, anu nganggo gaya 2mm gaduh jarak kawin 10mm. Duanana beus Future sareng pamutahiran beus Kahareup + atos jaman baheula. Henteu aya padamelan tambahan parantos dilakukeun kanggo ningkatkeun spésifikasi mangtaun-taun. Nanging urang tetep ngahasilkeun produk anu nyayogikeun lapisan fisik sareng Éléktronik tina IEE P896.


Fitur beus sambung Antenk

dirarancang dina diréduksi métrik dina 2 grid grid langkung ti 5 jajar.

1 Produk standarisasi liwat EIA (AS), IEC sareng CECC (internasional).
2 Dipilih ku IEEE salaku sistem interkéksi pikeun Futurebus + / SCI / VicBus.
3 Produk multi-sumber, dianggo pikeun telekomunikasi, jaringan, pasar / pasar workstation.
4 Bahan tihang luhur SMT cocog.
5 Desain modét méré kalenturan pikeun desain sistem.
6 Tungtung macét pikeun ditungtungan tanpa kaleungitan posisi kontak.
7 Kapadetan luhur (langkung ti 2 kali dibandingkeun sareng standar inci dumasar "Euroconnector DIN 41612").
8 Tuning Fork hubungan kontak awéwé pikeun kakuatan anu langkung luhur sareng ningkatkeun reliabilitas
(résistansi kontak low sareng kakuatan normal anu luhur).
9 desain kakuatan sisipan low.
10 Sistem panyambung songsang (sinyal sareng kakuatan).
11 Optimisasi pérésis sareng patepasan tutup anu cocog kanggo tukang backplane sareng konektor dewan circuit.

12 bédana ngajaring panjang dina sinyal sareng 3 tina kakuatan pikeun sistem konektor standar.


Konektor Panyambung Béuk
Dewan tukang kapal telekom


Antenk nawiskeun garis lengkep tina 5 + 2 sareng 8 + 2 Hard Metric konektor ogé garis lengkep tina 4 sareng 5 barisan Beus Sambung .

4 5 rows futurebus connectors
4 sareng 5 barisan Sambungkeun Panyambung beus
4 Sinyal Baris & Kakuatan
5 Sinyal Baris & Kakuatan
Jinis IDC Jinis 4 & 5 Baris
Kakuatan Panyambung & Kabel
Shroud


Tangga, 5 Baris
Aangle Katuhu, 5 Baris
Tangtung, 4 Baris
Sudut Katuhu, 4 Baris

5 + 2 sareng 8 + 2 Konektor Hard Metric

2.0mm futurebus connector
Sambungan Beus 2.0mm Deui Panyambung DIP
Sambungan Beus 2.0mm Deui DIP Wanoja
Nyambungkeun Beus Séhat 2.0mm Pamuda Pencét Fit
Sambungan Beus 2.0mm Masa Depan Wanoja Pencét Fit
Jenis Power Panyambung Beus Dina 2.0mm


2mm HM (hardmetric) Perkenalan Panyambung

Sistem anu dirancang pikeun nyayogikeun kabutuhan ayeuna sareng kapayunna aplikasi instrumén anu méré ciri listrik sareng mékanis anu saé. Ieu mangrupikeun pagelaran anu luhur, sistem kapadetan luhur sareng konfigurasi fleksibel anu nawiskeun upgradeability. Sistem panyambungna didukung pinuh ku modél rempah Antenk pikeun ngajamin milih produk anu pas pikeun cocog.


ANTENK 2.0mm HARD METRIC CONNECTOR MODULES sasuai jeung IEC internasional 917and IEC 61076-4-101
standar. Sistem panyambungna dina telekomunikasi sareng industri sanésna ngahubungkeun panyambung density anu kuat
jumlahna langkung ageung data beuki gancang sareng modul hardmetric antenk 2mm nawiskeun solusi
Fitur sareng Mangpaat:
Modél konektor dénsitas luhur ieu tiasa ditumpuk tungtung ka tungtung tanpa kaleungitan rohangan.
1, ANTENK ngembangkeun séri 2.0mm dina ngawaskeun pertandingan impedansi, nundutan rambatan,
cross cross, refleksi. Éta mangrupikeun konektor idéal pikeun aplikasi data laju digital gancang.
2, ANTENK nawiskeun jinis bénten sareng konfigurasi kawin nu dibalikkeun. Konektor jalu nyaéta modul tetep dina
backplane sareng panitia awéwé mangrupikeun komponén gratis tina modul plug-in. Nyambung lalaki lalaki ngagaduhan 5 sinyal sakaligus.
3 Baris tameng luar z sareng f tina panyambung jalu kalibet kontak panyambung konektor famale. theshield
ogé dirancang pikeun pamasangan gas anu ketat, dipasangan pas-pencét.
4 Sistem panyambung nawiskeun 15 panjang kontak anu ngagunakeun téhnik sidang anu pas kabuktian. Dina 15 anu
panjang kontakna aya 3 tingkat kawin, tiasa dicapai di kadua plug-in sareng pungkur I / 0 sisi.
5 Sistem Coding nyegah pacampur sareng salah jalangan antara panyambungna jalu sareng awéwé.
6 Konektor métrik 2.0mm susah sareng konektor DIN 41612 tiasa dianggo dina papan PC anu sami sareng kadua gaduh
sami jalangan jarak.
7 Penduduk pinus-putus macet pikeun kamampuan panas-swap kamampuan.
8 Pilihan pincang pungkur pikeun aplikasi I / O-backplane I.
9 Kamampuan kamampuan PCI anu kuat, tameng kanggo panangtayungan EMI / RFI.

2mm HM (hardmetric) Fitur Panyambung:
Sistem kapadetan tinggi sareng real estate leutik dina backplane sareng putri card
Rentang éksténsif sinyal, kakuatan, coaxial sareng serat papan-to-board sareng sambungan kabel-to-board
Hijian modular masihan konfigurasi fleksibel
Vérsi khusus kanggo ekstensi VME64 sareng CompactPCI
Saringan kontak sinyal 1,5a pinuh dikuatkeun
Modul listrik Universal dipeunteun dina 7.8A / garis, 23,4A pinuh dikuatkeun
Sadaya garis impedansi dikawasa nepi ka 50 (tunggal réngsé) sareng 100Ω (diferensial) nominal
Desain anu aman, luyu sareng IEC950 dina kaayaan gelas
Modél listrik universal aman dina kaayaan anu henteu kabagjaan
Sababaraha tingkat prestasi pikeun panyambung dewan sareng kabel nganggo versi anu teu aman sareng perisai
Tombol misihan blok blok kawin sateuacan wae kontak
Tombol papan pas pencét leutik ngamungkinkeun lebar lagu maksimal sareng korupsi sinyal minimum
1,4 ka 5.6mm (0,055 ka 0.220 inci) kisaran ketebalan backplane

2mm HM (hardmetric) Aplikasi Konektor
Komunikasi & Jaringan, Komputer & Peripheral Komputer, Rasa & Alat

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan