Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Konektor FPC / FFC Series
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Konektor FPC / FFC Series

Kategori produk tina Konektor FPC / FFC Series, kami pabrik husus ti Cina, Panyambung Fpc, Sambungan kabel Fpc suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Sambungan kabel Ffc R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Konektor FPC / FFC Series suppliers

1.ANTENK Flexible Printed Circuit (FPC) sareng Flexible Flat Cable (FFC) konektor nyaéta ZIF (kakuatan sisipan enol) sareng konektor LIF (low insertion) anu dirancang pikeun nyayogikeun cara anu gancang, gampang, dipercaya pikeun nyieun sambungan sirkuit dicitak fleksibel ka PCB. Desain kontak khusus Adam Tech sacara nyepengkeun integritas konduktor ku ngaleungitkeun sagala tindakan anu disapu bari nyieun hubungan. Flex circuitry asup kana konektor sareng cap konektor dipencet kanggo néwak sirkuit lentur ngahasilkeun sambungan tekanan stabil anu stabil. Ngaronjatkeun topi ngaleupaskeun tekanan pikeun kéngingkeun atanapi ngagentos circuitry. Séri ieu kalebet versi tunggal sareng dua baris dina thru-hole atanapi SMT anu dipasang dina orientasi nangtung atanapi horisontal.

Produk Produk kami lega dianggo dina peralatan éléktronik, sapertos monitor, alat elektronik, motherboard komputer, switchboards program-control, LED, kaméra digital, pamuter MP4, rupa-rupa disk gudang anu dicabut, telepon tanpa kabel, telepon walkie, telepon sélulér , alat rumah tangga digital sareng kaulinan éléktronik, karéta gancang, penerbangan, stasiun komunikasi, Militer sareng saterasna


2-FPC 0.5-XXRMXX011-FPC 0.8-XXRMUXX01-FPC 2.54-XXSTBX00


Range Panyambung FFC Sayogi salaku:
0,3,0.5, 0.8, 1.0,1.25, pitch konektor 2.54mm
Bukaan permukaan
Éntri sareng Top Éntri
Bagian Éntri samping - Pilihan kontak luhur sareng handap
ZIF (Pasukan Sisipan Zero)
Geser sareng flip gaya actuator lock

Spésifikasi:
Bahan Jeung Rengse:
Insulator: LCP
Konci: PPS
Lebetkeun Spring: Phosphor Perunggu,
Pasal Matte Tin
Solder Platten Area: Phosphor
Perunggu, Matte Tin Plated

Listrik:

Tegangan: 500 V AC (rms) / DC

Ayeuna: 0,5 A AC (rms) / DC
Rintangan hubungan: 20 mΩ max (awal)

Rintangan Penebat: 800 MΩ mnt
Operasi Temp: -20 ° -85 °








Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan