Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Lulugu Pin Béntang Series
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Lulugu Pin Béntang Series

Kategori produk tina Lulugu Pin Béntang Series, kami pabrik husus ti Cina, Lulugu Pin bikang, Nyambungkeun Pcb Wanoja suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Sambungan Pin Sambungan R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Tambih deui

0.8mm Béntang Pin Lambang

Tambih deui

1.0mm Lulugu Pin

Tambih deui

1.27mm Béntang Pin Lambang

Tambih deui

2.0mm Lulugu Pin

Tambih deui

Bagéan Lulugu Pin awéwé séjén

1.ANTENK FEMALE HEADER Series Receptacle Strips mangrupikeun séri sèt anu ditawarkeun dina seueur ukuran sareng profil anu dirarancang pikeun nyugemakeun kalolobaan .100 "syarat stop kontak pitch. Sadayana dina barisan Dual, Dual sareng Triple, aranjeunna ditawarkeun dina Lurus, Sudut Kanan. SMT, Éntri Botol sareng Ngalangkungan gaya Pasangan PCB.Tiap jinis gaduh sistem kontak anu dirancang khusus anu ngagunakeun aksi kawin anu nyusahkeun sareng ngahasilkeun hubungan kakuatan normal anu luhur sareng emas, timah atanapi plating emas selektif. Sadaya sayogi sareng Standar atanapi Hi-Temp Sénsor thermoplastis. Nawaran SMT kami sayogi kalayan milih pilihan sareng tempat bantalan sareng tape & bungkus reel.

Produk Produk kami lega dianggo dina peralatan éléktronik, sapertos monitor, alat elektronik, motherboard komputer, switchboards program-control, LED, kaméra digital, pamuter MP4, rupa-rupa disk gudang anu dicabut, telepon tanpa kabel, telepon walkie, telepon sélulér , alat rumah tangga digital sareng kaulinan éléktronik, karéta gancang, penerbangan, stasiun komunikasi, Militer sareng saterasna

2.54mm Famale pin headers 180°2.54mm Famale pin headers 90°2.54mm Famale pin headers SMT

2,54 Bélét pin

SPECIFIKASI
Rating Ayeuna: 3.0 Amp
Rintangan Penebat: 1000M ohms min
Rintangan hubungan: 20M ohms max
Diélectric With With: AC500V
Suhu Operasi: -65 ° C ka + 125 ° C
Bahan Hubungan: Kuningan
Bahan Insulator: PBT, UL 94V-0 Hideung




Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan