Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Serangan Blok Terminal > Umpan Liwat Bagian Terminal Blok
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Umpan Liwat Bagian Terminal Blok

Kategori produk tina Umpan Liwat Bagian Terminal Blok, kami pabrik husus ti Cina, Eupan Ngaliwat Terminal Blok, suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Umpan Liwat Bagian Terminal Blok suppliers

Eupan Ngaliwat Terminal Blok.

Dina éléktronik, terminal ngarujuk kana terminal sareng dirancang pikeun ngajalankeun produksi terminal. Jinisna dibagi kana liang tunggal, liang dobel, soket, cangkang, sareng sajabana ti bahan, penyaduran perak tambaga, penyaduran zink tembaga, tambaga, aluminium, beusi, sareng sajabana fungsina utamina pikeun ngirimkeun sinyal listrik atanapi ngalaksanakeun listrik. Unit blok terminal mangrupikeun "bit", sareng hiji kabel wiring "bit". Biasana anu disebut méja nyaéta nomer serial tina terminal, anu gaduh definisi béda dina aplikasi anu béda-béda. "Jie" sareng "bit" gaduh artina anu sami, tapi aranjeunna disebut béda. Grup diwangun ku bagian.

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan