Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Sambungkeun Sambungkeun Sambung > Bagéan Panyambung ECU
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Bagéan Panyambung ECU

Kategori produk tina Bagéan Panyambung ECU, kami pabrik husus ti Cina, Bagéan Panyambung ECU, suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Bagéan Panyambung ECU suppliers

Bagéan Panyambung ECU.

ECU-MEM-CONNECTOR dianggo pikeun nyambungkeun ECU-MEM ka DIAG-LAYER. Bagian ODX ieu ogé nyambungkeun ECU-MEM-obyék kalayan DIAG-COMMS sapertos anu dipaké pikeun maca idén, download atanapi unggah data. Ngamungkinkeun hiji ECU flaced nganggo ODX.

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan