Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Sambungkeun Sambung DVI
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Sambungkeun Sambung DVI

Kategori produk tina Sambungkeun Sambung DVI, kami pabrik husus ti Cina, Panyambung Dvi, Panyambung awéwé Dvi suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Konektor Panyambung Dvi Hdmi R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Sambungkeun Sambung DVI suppliers

Nyambungkeun Antenk DVI Series Digital Video Interface mangrupikeun antarmuka digital standar pikeun panél datar, kartu grafik video, monitor sareng unit HDTV. Séri ieu kalebet DVI-D (Digital), DVI-A (Analog) sareng DVI-I (Integrasi Digital / Audio). Bilah taneuh anu unik nyéta nyayogikeun kinerja kacepetan luhur dina hargana murah. Aranjeunna sayogi dina sudut Angél atanapi Kanan PCB Gunung sareng panyambung kabel kabel jalu. Aranjeunna ngadukung tingkat transfer data tina 4.95Gbps sareng tegangan diéléktrik anu ditanggung ku 500VAC. Masing-masing versi ningalikeun kontak kami anu dirarancang khusus anu ningkatkeun kinerja sinyal sareng tameng aloi séng anu nyuda gangguan éléktromagnétik (EMI).



Konektor kabel Panganteur Digital Visual

DVI ConnectorAnjeun muncul téknologi sapertos pamaén DVD, televisi tinggi-definisi, bahkan kabel digital, kabutuhan kabel sareng panyambung langkung maju langkung parantos ningkat. Digital Visual Interface (DVI) mangrupikeun tanggapan pikeun ngembangkeun sistem hubungan anu saling nyambung, ngamungkinkeun sistem digital nyambung ka hiji tampilan tampilan. Acan sareng konéksi DVI ogé tiasa rumit, sareng tiasa ngakibatkeun kabingungan antawis High Definition Multimedia Interface (HDMI) sareng DVI. Sanaos dua sistem umumna, aranjeunna ngalayanan béda téknologi digital.


Panganteur Visual Digital

Sistem anu lami henteu kedah sistem tinggaleun jaman. Sanajan DVI sateuacanna HDMI, masih kénéh dianggo dina usaha setélan sareng domestik. Nyambungkeun DVI dirancang pikeun nanganan transmisi data digital, ngalebetkeun tilu saluran transmisi dina unggal link konektor. Jalur lebar maksimum kanggo transfer data nyaéta 165 megahertz, anu cekap dugi ka 165 juta piksel sadetik. Data dikodelkeun kanggo transfer anu épéktip, tapi tautan tunggal tiasa ngadamel sakitar 4.95 gigabits per detik inpormasi. Link ganda tiasa ngadamel dua kali jumlahna.


Kusabab kabel DVI mawa inpormasi lebar 165 megahertz, parantos lengkep digital tiasa didapet. Nganggo konektor dobel ningkatkeun kacepetan transmisi, tapi butuh kabel anu sanés. Tapi, henteu seueur alatna ukur gumantung kana kakait ganda tina DVI, janten téknologi ieu tiasa dianggo dina dasar anu dipikahoyong.


Jinis konektor DVI

Aya tilu kategori panyambung kabel DVI umum: DVI-Digital (DVI-D), DVI-Integrated (DVI-I), sareng DVI-Analog (DVI-A). Nanging, kalolobaan panyambungna tumiba kana salah sahiji dua kelompok mimiti.


Konektor DVI standar mangrupikeun lebar 37 mm sareng 24 pin, 12 anu dianggo pikeun sambungan link tunggal. Nalika analog kababét, opat pin tambahan diperyogikeun pikeun ngadukung garis tambahan tina sinyal analog. Teu tiasa nyebrang tina sumber digital pikeun tampilan analog atanapi sabalikna. Dina instansi na, konektor terpadu sigana tiasa pilihan anu pangsaéna. Aya lima jinis konektor DVI anu umum.

Link TII-I Tautan

Konektor nanaon ieu ngagaduhan tilu jajar, masing-masing nganggo genep pin. Aya dua kontak. Kusabab panyambungna terpadu, tiasa dianggo sareng aplikasi digital sareng digital.

Tautan Dual DVI-I

Konektor link dual-I dual ogé tiasa dianggo sareng aplikasi digital sareng analog, tapi dikonfigurasi sareng langkung pin pikeun nampung sambungan duaan. Aya tilu jajar sareng dalapan pin masing-masing, kitu ogé dua kontak.

LinkI-D Tautan

Dirancang khusus pikeun aplikasi digital, panyambung link DVI-D ngagaduhan tilu jajar genep pin, sareng katingalna siga konektor DVI-I tunggal. Tapi, panyambung DVI-D henteu gaduh kontak.

Tautan Dual DVI-D

Ogé didamel khusus pikeun aplikasi digital, link dual DVI-D langkung seueur pin (tilu jajar dalapan) kanggo sambungan dua. Sapertos link tunggal DVI-D, konektor sambungan dual dual-D henteu ngagaduhan kontak.

DVI-A

Konektor husus jinis ieu ukur tiasa dianggo pikeun aplikasi analog, sareng gaduh tilu jajar pin. Hiji sakaligus gaduh lima pin, hiji ngagaduhan opat pin, sareng anu barisan gaduh tilu pin. Sapertos panyambungna tunggal, panyambung link DVI-A gaduh dua kontak.



Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan