Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Penyambungkeun Sambung Kabel Pita > Dip Nyambungkeun Plug
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Dip Nyambungkeun Plug

Kategori produk tina Dip Nyambungkeun Plug, kami pabrik husus ti Cina, Dip Panyambung, Dip Nyambungkeun Plug suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Dip Langsung Pulg Panyambung R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Dip Nyambungkeun Plug suppliers

Nyambungkeun konektor Antenk dip plug Insulation Displacement disambungkeun pikeun gancang sareng sacara efektif nungtungan kabel datar dina rupa-rupa aplikasi. Gaya terminasi IDC parantos hijrah sareng parantos dilaksanakeun kana sababaraha jinis konektor kusabab réliabilitasna sareng betahna ku panggunaan. Pencét kana sub bagian anu cocog di handap gumantung kana konektor atanapi aplikasi pilihan.the pitch kisaran ti 1.27mm, 2.0mm, sareng 2.54mm di dieu.

Dip Plug Connector



IDC DIP Nyambungkeun Plug Spésifikasi Key / Fitur Husus:
Bahan:
Insulator: PBT, kaca dikuatkeun, dipeunteun UL94V-0
Hubungan: kuningan fosfor atanapi kuningan
Spésifikasi listrik:
Dukun: 1.27 / 2.0 / 2.54mm
Rating ayeuna: 1A, 250V AC
Rintangan kontak: 30M Ohms (maksimal)
Rintangan insulasi: 3,000M Ohms, menit
Tegangan listrik diéléktrik: 500V AC kanggo hiji menit
Suhu operasi: -40 dugi ka +105 derajat Celsius
Nutup kalayan kabel pita datar 1.27mm
Jumlah kontak: 06,08, 10, 12, 14, 16, 20, 24, 26, 30, 32,34, 40, 50, 60 sareng 64P
Kalayan tanda RoHS
Dianggo kabel kabel


DIP Nyambungkeun Aplikasi

Kabel ka Board
Ngalarapkeun kana Industri: PC, IPC, Elektronika Konsumén, Otomotif, Peralatan Rumah, Médis

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan