Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Konektor Series PCB > Panyambung Din41612
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Panyambung Din41612

Kategori produk tina Panyambung Din41612, kami pabrik husus ti Cina, Panyambung Din41612, Din 41612 suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Panyambung Eurocard Din41612 R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Panyambung Din41612 suppliers

Nyambungkeun Antenk DIN41612 nyaéta dua konektor PCB anu serba-séda diatur sareng feaur anu berguna pikeun seueur aplikasi kalebet hubungan pikeun kartu plug-in sareng kabel walik-panel, PCB ka kantétan PCB sareng sambungan periferal pikeun antarmuka éksternal. Fitur kalebet rupa-rupa ukuran awak sareng gaya kalayan pilihan anu kaasup kontak kontak selektif, nyieun sareng ngarobih kontak, pilihan panjang pimpin kontak sareng variasi plating kontak masing-masing dina .100 "[2.54mm] atanapi .200" [5.08mm] jarak tengah.


Standar DIN 41612 nyertakeun sababaraha panyambungna backplane dua-sapotong anu seueur dianggo dina telekomunikasi dumasar-rak, komputasi, kontrol prosés, medis, automation industri, uji sareng pangukuran sareng sistem militér / aerospace dimana reliabilitas jangka panjang diperyogikeun. Éta diwangun ku hiji dugi tilu jajar kontak dina kombinasi 16, 32, 48, 64, atanapi 96 kontak dina pitch grid 0.1-inci (2,54 mm). 3 baris éta dilabélan a, b sareng c sareng panyambungna dugi ka 64 jalan upami nganggo 96 jalan awak tiasa nganggo barisan a + b atanapi a + c. DIN 41612 Konektor Sinyal tiasa dipeunteun ka 1.5 amps per pin pin, dina 500 volt, sanaos tokoh ieu tiasa dinilai dumasar kana syarat kasalametan atanapi kaayaan lingkungan. Sababaraha kakuatan hibrida sareng konfigurasi coaxial sayogi anu tiasa ngurus dugi ka 5.6A atanapi bah 15A. Kabeungharan variasi ieu ngajelaskeun lebet pisan aplikasi anu aranjeunna henteu dianggo. Pikeun leuwih ti 30 taun panyambung DIN 41612 `Euro Card` ka IEC 60603-2 parantos nawiskeun sistem anu tiasa dipercaya pikeun interkonéksi dewan. Densitas kontak precision, kakuatan kawin rendah, desain pelindung dua potongan sareng seueur gaya henteuna kontak nawiskeun kasempetan desain anu henteu terbatas. Cara ngagawekeun antawisna - PC lempeng, eyelet solder, wire pack, crimp sareng [press fit "terminal. Sisipan sareng kakuatan penyingkiran dikendali, sareng tilu sasatoan daya tahan aya. Standarisasi panyambungna mangrupakeun prasyarat pikeun sistem kabuka, dimana pangguna ngaharepkeun komponén ti panyadia béda pikeun ngajalankeun babarengan; ept sareng Conec DIN 41612 saengga sarimbag sareng sadaya produk anu sami anu patuh ti produsén sanés sapertos Harting, Erni, Hirose sareng TE Connectivity, jsb.

Konektor anu paling umum dina garis produk DIN nyaéta jinis C, anu sering dianggo dina sistem VMEbus, standar DIN 41612 parantos ditingkatkeun pikeun nyumputkeun standar internasional IEC 60603-2 sareng EN 60603-2. Baheula, ept nganggo sisir anu didukung alat pers-pas pikeun jenis C sareng B konektor kabét awéwé pers. Pikeun langkung saingga, ept parantos robih kana téknologi datar-batu (mung sapotong baja anu dipencet di luhur konektor) sakumaha anu dianggo ku seueur produsén sanés.


DIN 41612 Konektor dipasang sacara umum dina sistem listrik dumasarkeun. Kinerja standar konektor ieu mangrupikeun kapasitas batré 2 A per pin anu ayeuna sareng 500 V tegangan kerja. Kadua tokoh tiasa variasina kusabab kasalametan sareng kaayaan lingkungan.

Jinis
Jumlah kontak beda-beda
Seueur pisan variasi bahan perumahan, kalebet tipena béda logam sareng plastik
Duanana versi anu bersudut sareng lempeng
Jalu sareng awéwé

C, R, B, Q Tipe Panyambung DIN41612

C R B Q Type
Satengah C, R, B & Q Tipe Panyambung DIN41612

Half C R B & Q Type
1/3 C, R, B & Q Tipe Panyambung DIN41612

1 3 C R B & Q Type
H, F, H + F & M Tipe Panyambung DIN41612

H F H F & M type
Konektor IDC DIN41612 Konektor

IDC Type
Panyambung kabel awéwé

Female Cable Connector
High Pin Count DIN41612 Konektor

High Pin Count
Konektor Panyambung DIN41612

Shroud

Pitur jeung Mangpaat Din41612 Panyambung:
• kawin henteu langsung (jalu / awéwé)
• prosés produksi otomatis
• jaminan kualitas kontinyu
• kontak 3-160
• Sistem hubungan anu lengkep
• Panyambung antarmuka seueur
• Rupa-rupa jinis hood
• Seueur téknologi terminasi nyayogikeun biaya anu paling saé dipasang
• Kontak seleksi emas-dilapis
• Tutup dikéngingkeun kanggo ningkat solderability


Mangpaat
Panggunaan primér panyambung DIN 41612 mangrupikeun konektor PCB sareng motherboards, katampi utama bakal janten papan pangurusna pikeun dipercaya sambungan.

Aplikasi tina Din41612 Konektor :
Panerapan
• Pusat data
• Panyimpen
• Pelayan
• Stasion base
• Alat komunikasi
• Backplane sareng motherboard rakitan
• Ngalihkeun sistem
• Sistem rak modét
• automation listrik
• Sistem kontrol anu disebarkeun dina
kontrol industri
• Kontrol logika tiasa diprogram (PLC)
• Robotika
• Alat nguji sareng alat lab
• Sebaran énergi
• Alat pangawas
Ieu sanés daptar aplikasi pikeun produk ieu. Éta ngagambarkeun sababaraha kagunaan anu langkung umum.


Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan