Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Pekeliling I / O Konektor Sambung > Penyambung MINI DIN / DIN
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Penyambung MINI DIN / DIN

Kategori produk tina Penyambung MINI DIN / DIN, kami pabrik husus ti Cina, Panyambung Mini Din, Panyambung Din suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Panyambung kabel Din R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Penyambung MINI DIN / DIN suppliers

DIN sareng Panyambung DIN Mini

Antenk overmolded DIN sareng kabel kabel DIN mini
Majelis kabel DIN sareng Mini DIN dirancang pikeun ngalaksanakeun arus maksimal anu mungkin kalayan kawat ageung sakumaha 20 AWG pikeun ngantepkeun 2 A anu ayeuna. Sadaya konfigurasi standar konektor DIN sayogi, tina 3 dugi ka 13 pin dina kadua versi standar sareng mini. Garis ogé nawiskeun versi sudut lempeng sareng katuhu. Overmolding kabel nawiskeun stabilitas tambahan, betah panggunaan, sareng daya tarik visual. Vérsi adat sayogi.

DIN jeung Mini DIN Panyambung Pitur
Konfigurasi pin 3-13
20 Kawat AWG pikeun arus maksimal
Konektor overmolded pikeun stabilitas

Aplikasi DIN sareng Mini konektor DIN
Audio
Éléktronik
Otomotif


Konektor DIN

Naon panyambungna DIN?
DIN mangrupikeun singkatan kanggo Deutsches Institut für Normung, atanapi Institut standarisasi Jerman, anu mangrupikeun grup standar industri manufaktur Jerman. Konektor DIN dibunder, nganggo pin anu diatur dina pola bunderan. Konektor jinis ieu loba dipaké pikeun keyboard keyboard PC, alat MIDI, sareng alat-alat khusus. Jinis konektor DIN séjén nyaéta mini-DIN. Sakumaha nami nunjukkeun, panyambung mini DIN langkung alit langkung ageung tibatan DIN teratur. Aranjeunna tetep bunder, tapi nganggo pin anu diatur dina barisan horizontal tinimbang pola bunder. Konektor Mini-DIN digunakeun pikeun konéksi S-video, PS / 2 mouse & keyboard, sareng sababaraha aplikasi anu sanésna. Konektor DIN sareng mini DIN duanana diayakeun di tempat ku gesekan tina badan konektor sareng ku pin.
Konektor DIN mangrupikeun konektor listrik anu asalna standar dina awal taun 1970-an ku Deutsches Institut für Normung (DIN), organisasi standar nasional Jerman. Aya standar DIN pikeun sajumlah konektor anu béda-béda, janten istilah "konektor DIN" nyalira sanés panyambungan dina sababaraha jinis panyambung sanés kecuali nomer dokumen standar DIN anu relevan katambah (contona, "konektor DIN 45322").

Sababaraha standar konektor DIN nyaéta:
DIN 41524, pikeun panyambungna sirkular sering dianggo pikeun sinyal audio atanapi sababaraha sinyal digital sapertos MIDI
DIN 41612, konektor sagi opat anu dipaké pikeun nyambungkeun kartu plug-in kana pesawat tukang atanapi motherboard
DIN 41652 Konektor D-subminiature anu dianggo pikeun data sareng video komputer
DIN 41585 panyambungna coaxial otomotif


Jinis konektor DIN

Duanana panyambung DIN jalu sareng awéwé aya. Konektor lalaki nyolok kana sambel, jaring, sareng toko sareng ngandung tilu dugi ka opat belas pin anu ukuranna jarakna kirang langkung 5/8 "dugi ka ukur 1" diaméterna. Konektor awéwé ngandung sét pikeun pin tina alat anu sanés. Jumlah pin atanapi sockets dina konektor DIN pakait sareng jumlah kawat dina kabel coaxial. Sering, kabel DIN dirujuk sacara numerik sahingga, contona, kabel DIN opat-kabel disebut "DIN 4".

Konektor 5-pin DIN gaduh 5 pin anu disusun dina pola bunderan sareng biasana dianggo pikeun keyboard komputer anu langkung saé.
Konektor S-Video gaduh 4 pin anu ditataan dina 2 jajar sareng blok keying supados henteu tiasa dilebetkeun leres.
Konektor PS / 2 gaduh 6 pin sareng blok keying. Konektor ieu parantos janten standar industri pikeun nyambungkeun beurit sareng keyboard sanajan munggaran dianggo dina konsol PS2.
8-pin mini DIN Konektor gaduh 3 pin di luhureun handap sareng 2 di tengah. Aranjeunna biasana dianggo dina alat video sareng proyektor portebel.

Nyambungkeun panyambung lingkungan geus dirancang pikeun kabel ka kabel, kabel ka dewan sareng kabel kana aplikasi alat. Aranjeunna dianggo biasana dina lingkungan anu kasar.


Konektor Panyambung DIN Metode
Konektor Panyambung DIN nganggo konektor langsung atanapi lempeng-katuhu sareng rupa-rupa metode anu dipasang.
Konektor Flange dipasang DIN némpél ka panél ku bolting flange atanapi pangélingan di tempatna ngaliwatan liang dina permukaan flange.
PC dipasang sareng panyambung ngalangkungan liang diselapkeun kana liang pra-bor dina papan sirkuit dicitak teras dipaterkeun kana tempat.
Kalayan pin terminasi, komponén dipasang dina papan tanpa soldering.
Téknologi permukaan permukaan (SMT) komponén solders pikeun permukaan papan circuit dicitak leutik anu henteu nganggo liang pra-dibor. Biasana, SMT dianggo dina aplikasi sareng komponén alit anu beroperasi dina frekuensi anu luhur.

Aplikasi konektor DIN
Konektor DIN dipaké sacara lega dina audio, mikropon, pidéo, telepon, data, sareng aplikasi jaringan. Konektor Micro sareng nano nunjukkeun kontak sareng pitches sakedik dugi ka 0,05 "sareng 0,025" masing-masing. Konektor DIN anu dianggo sareng komputer nyambung kana mikropokropés sareng nyolok kana liang kanggo kartu aksés aksés acak (RAM) sapertos SIMM sareng DIMMs.

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan