Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Sambungkeun Panyambung D-Subminiature
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Sambungkeun Panyambung D-Subminiature

Kategori produk tina Sambungkeun Panyambung D-Subminiature, kami pabrik husus ti Cina, Ceker soldat standar, parangko diciptakeun & dibentuk suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Ié cup anu kalengkepan tinggi R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Tambih deui

Panyambung Piala D-Sub Nyambung

Tambih deui

Panyambung IDC D-Sub

Tambih deui

Konektor Vertikal Gunung D-Sub

Tambih deui

Konektor Nyambung D-SUB leres

Tambih deui

Sambung Profil Sambung D-Sub

Tambih deui

Dibungkus D-Sub I / O konektor

D-subminiature atanapi D-sub mangrupikeun jinis konektor listrik anu umum. Éta dibéré ngaran pikeun taméng logam ngawangun D-karakteristik. Nalika aranjeunna diwanohkeun, D-subs mangrupikeun panyambungna pangleutikna anu dianggo dina sistem komputer.

A D-sub ngandung dua atanapi langkung barisan pin atanapi satur anu biasana dikepung ku perisai logam berbentuk D anu nyayogikeun mékanis, mastikeun orientasi anu leres, sareng layar pikeun ngaganggu gangguan éléktromagnétik. Bagian anu ngandung kontak pin disebut konektor jalu atanapi colokan, sedengkeun anu ngandung kontak sok aya disebut konektor awéwé atanapi stop kontak. Tameng stop kontak pas kana lebet perisai colokan. Konektor dipasang dina panel biasana ngagaduhan kacang benang anu nampi screws dina panutup konektor kabel ahir anu dianggo pikeun ngonci panyambung babarengan sareng nawiskeun panyaring mékanis. Aya kalana kacang téh tiasa aya dina panyambung ahir kabel upami diperkirakeun nyambung ka tungtung kabel anu sanés. Nalika kabel anu disaring tiasa dianggo, tamengna dihubungkeun ka layar sakabéh kabel. Ieu nyiptakeun layar listrik anu terus-terusan nutupan sadayana kabel sareng sistem konektor.

ANTENK nawiskeun salah sahiji garis anu paling lengkep dina konektipitas D-Subminiatur anu luhur pikeun panyayapan militér, avionics, rohangan sareng reliabilitas industri anu luhur.


Fitur tina ANTENK Konektor D-Subminiature


  1. Konektor konektor d-subminiature standar
  2. Panyambungna d-subminiature tinggi, kontak aya ogé sababaraha versi khusus sareng kombinasi.
  3. Sadaya panyambungna d-subminiature tiasa diproduksi nganggo crimp, cup solder, lempeng PCB sareng sudut PCB sudut anu pas (kecuali akhir-akhirna pésta parantos dina konfigurasi High Density).





Ragne of ANTENK Konektor D-Subminiature

Cup solder standar Density, dicap & dibentuk kontak D -subminiature konektor

Cup solder Density High, dicap & konéksi kontak D-subminiature konektor
Ceker soldat standar Dénsitas, kontak mesinna konektor panyambung D-subminiature
Cup solder tinggi Density, kontak machined konektor D-subminiature
kelim & beban konektor D-subminiature
Konektor IDC D-subminiature
Sambungkeun Standar Densitas Konektor D-subminiature
Panyambung nangtung Densitas High Gunung D-subminiature
Sudut Densitas standar anu konektor D-subminiature
Sudut katuhu Density High panyambungna D-subminiature
permukaan gunung panyambungna D-subminiature
Langsing D-sub seri
Panyambungna D-subminiature tumpukan séri D-sub  



Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan