Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Combo Kakuatan D-sub Konektor Series > Hubungan Panyambung D-sub
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Hubungan Panyambung D-sub

Kategori produk tina Hubungan Panyambung D-sub, kami pabrik husus ti Cina, Hubungan D-SUB coaxial, Konektor D-Sub Kontak suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Hubungan Nyambungkeun D-Sub Plug R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Hubungan Panyambung D-sub suppliers

Hubungan Panyambung D-sub
Konektor D-sub mangrupikeun wujud konektor anu biasana dipendakan dina sistem éléktronik sareng komputer. Éta diwangun ku band logam D ngawangun sareng dua atanapi langkung jajar paralel tina kontak pin (jalu) atanapi kontak sok (awéwé). Konektor D-sub tiasa rupa-rupa dina ukuran, bahan, rating ayeuna, panjangna sareng résistansi.

Alat konektor anu paling umum nyaéta kontak kroko. Hal ieu dirakit ku masang kabel kawat dilucuti kana rohangan dina pungkur kontak. Rongga éta teras ditumbuk nganggo alat keramat, ngangkut hubunganna kana kawat.

Naon hubungan konektor D-sub anu dianggo?
Konektor D-sub nyambungkeun sinyal tina sumber ka tujuan anu nyayungkeun D-sub.

Jenis kontak D-sub konektor
Seueur panyambungna D-sub disayagikeun sareng kontak siap dina tempatna. Kontak tiasa diganti upami rusak atanapi upami aplikasi konektor D-sub kedah robih tina spésifikasi desain aslina.

Sisipan tinggi-ayeuna, atanapi tegangan luhur, atanapi ko-axial ngabutuhkeun kontak anu langkung ageung. Bahan kontak konektor D-sub tiasa dirobih upami kategetan atanapi kualitas sambungan na kedah ningkat.
Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan