Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Panyambung D-Sub anti cai & Seri adaptor D-SUB > D-Sub Babad Gender Chayer Backshell & Hoods
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

D-Sub Babad Gender Chayer Backshell & Hoods

Kategori produk tina D-Sub Babad Gender Chayer Backshell & Hoods, kami pabrik husus ti Cina, Propil Gender Changer Changer, RJ45 Pikeun D-Sub Kit suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina D-Sub Babad & Changer Gender R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina D-Sub Babad Gender Chayer Backshell & Hoods suppliers

D-SUB ADAPTERS & GENDER CHANGERS

Antenk parantos ngaréka-adaptasi d-sub adaptor & jender anu kedah diperyogikeun pikeun aplikasi-aplikasi anu ngabutuhkeun alat-alat anu teu langsung dihubungkeun.

Nyayogikeun Antenk sapinuhna adaptor d-sub & tukang ngaganti génder anu dianggo dina sababaraha aplikasi anu tungtungna.

Adaptor D-Sub kami ngamungkinkeun anjeun nyambungkeun konektor D-Sub sareng konektor D-Sub atanapi SMA. Adaptor D-Sub diproduksi pikeun nyolok awéwé, nyolok jalu, nyolok ka colokan, nyolok pikeun ngawadahan, ngawadahan ka awéwé, ngawadahan jalu atanapi ngawadahan pikeun ngawartosan jenis kelamin.

Majelis kabel D-Sub sayogi dina unggal konfigurasi d-subminiature utama kalebet DB9, DB15, DB25, DB37, DB50; kitu ogé varian tinggi sub sub kabel anu sapertos HD15, HD26, HD44, HD62, & HD78.


D-SUB BALIK

Antenk's D-Sub Backshells dirancang pikeun maksimalkeun tameng EMI / RFI pikeun perlindungan optimal sareng kinerja. Produk produk d-sub backshell komprehensif kami ngagaduhan rupa-rupa pilihan anu ningkatkeun stabilitas sambungan bari ngamaksimalkeun kabel galur lega pikeun nyegah karusakan kabel sareng kontak.

D-SUB PILIHAN PILIHAN

Penawaran produk Antenk D-Sub Backshell sayogi dina pilihan Die-Cast, Plétralisisasi Plastik sareng Plastik Plastik gumantung kana aplikasi sareng tingkat perlindungan sinyal anu dipikabutuh ngalawan kejutan sareng geter. Anténk d-sub backshell konektor housings sayogi dugi ka 5 ukuran standar cangkang industri: 9 pin (HD15), 15 pin (HD26), 25 pin (HD44), 37 pin (HD62) & 50 pin (HD78) posisi. Upami aya kombinasi ningkatna perkakas sareng sudut jalan kaluar kabel teu sayogi di tawaran produk d-sub backshell standar urang di luhur, mangga tepikeun kami langsung pikeun proyék desain desain backshell khusus atanapi semi-adat.

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan