Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Bob Yang Mr. Bob Yang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-27067689 email:overseas@antenk.com
Home > produk > Panyekel batré Series > Panyekel Cell Cylindrical
PRODUCT CATEGORIES
Service online
Bob Yang

Mr. Bob Yang

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Panyekel Cell Cylindrical

Kategori produk tina Panyekel Cell Cylindrical, kami pabrik husus ti Cina, Panyekel Batré, Panyekel sél Cylindrical suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Baterangan Batré Cylindrical R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Panyekel Cell Cylindrical suppliers

Panyekel Batré Antenk pikeun Sél Cylindrical
Thru Lubuk sareng Permukaan Gunung atanapi sareng Pitunjuk Kawat
Pikeun A, AA, AAA, 1 / 2AA, CR2, CR123A, 1 / 3N, C, D, N, 12 volt, 18350, 18650, 26650 Batré

Panyekel Batré Antenk kanggo Tipe Sél Cylindrical

Panyekel muatan Élék Plastik, basa Polipropilén, kontak spring coil
PC Dipasang sareng kawat nuju pikeun aplikasi sareng mareuman dewan
PC Connetcor kanggo sambungan gancang pikeun majelis dewan otomatis
Snap On Konektor kanggo pareum sambungan dewan nganggo sambungan 9V
Panyekel Daun Mata Pisan Tinggi, Tinggi Temp. Nylon Base
Panyekel SMT, Hubungan dilapis Emas
Panyekel THM, Kontak Plated Tin-Nickel
Panyekel Lug Panyekel, kanggo aplikasi kabel jauh
Panyekel Spring Coil Performance High, Tinggi Temp. Nylon Base
Panyekel SMT, Hubungan dilapis Emas
Panyekel THM, Kontak Plated Tin-Nickel
cylindrical battery holders

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan